Szok (1) Totalny szok ,ze w takim miejscu jak Łąkowa obok malo estetycznych budynków... Joanna Gorąco polecam (1) Pragnę polecić tą restaurację wszystkim z czystym sumieniem. Miałem tam... Grzesiek Polecam (1) Gorąco polecam jedzenie pyszne,klimat unikalny,idealne miejsce dla spotkań w... Wioletta B.
polecam (1) Mogę gorąco polecić restaurację Kameralna pyszne domowe jedzenie rosołek z... Agnieszka Jubilatka (1) 09-02-2013 wynajęłam lokal na imprezę urodzinową.Wszyscy byli... jubilatka ssuper (1) Szukając dobrej restauracji w Gdańsku znalazłem na stronie internetowej... Biały Polecam (1) Przeszukując internet w poszukiwaniu lokalu na imprezę okolicznościową... Beata i Marek Tomek - opinia (1) Miło,sympatycznie,uśmiechnięta obsługa,jedzenie wyśmienite i przystępne ceny.... Tomek polecam-mają pyszne jedzenie! (1) Jeśli chcecie dobrze zjeść za niewielkie pieniądze to polecam restauracje... JZi Polecam wszystkim (1) Jedzenie wyśmienite, obsługa uprzejma no i wspaniali właściciele. Zamawiałam... Maja miła niespodzianka (1) Super jedzenie i miła obsługa. Weszliśmy tam ze znajomymi przypadkowo... Krycha Uczta Lucullusa w "Restauracji Kameralna" (1) Gorąco polecam Restaurację "Kameralna" Wspaniała kuchnia,naprawdę domowa,... Barbara Herman polecam (1) Miałam imprezę odejscia na emeryturę. lokal przytulny, bardzo elegancki... emerytka karolina - opinia (1) to miejsce ma swój klimat. szczerze polecam karolina jest inaczej niż gdzie indziej (1) jakby czas zatrzymał się w miejscu. Szkoda, że knajpa jest na Łąkowej, gdyby... Julka POLECAMY (1) Miejsce godne polecenia. Mimo iz jest na uboczu warto sie pofatygować.... EWA S