Kamil S-najlepszy instruktor
Jak zaczynałam kurs w carusku to nawet do głowy mi nie przyszło że mogłabym zdać za pierwszym razem. To, że tak się stało zawdzięczam w dużej mierze mojemu instruktorowi Kamilowi S. Trudno było się z nim umówić na jazdę bo był oblegany ale wcale mnie to nie dziwi bo z tego co słyszałam większość jego kursantów zdaje za pierwszym podejściem. Na jazdach zawsze panowała przyjazna atmosfera, już od pierwszej godziny Kamil daje cenne instrukcje jak zachować się na egzaminie, na co zwrócić uwagę i gdzie uważać by nie popełnić błędu. Ciągle mi też powtarzał, że na egzaminie mam do końca być skupiona i nie poddawać się nawet jak coś zrobię źle. Dzięki tym wszystkim instrukcjom na pewno zapunktowałam na tym egzaminie mimo że nie uważam że jeżdżę świetnie. Nigdy nie bagatelizował moich błędów i jak robiłam coś nie tak to mi to od razu mówił i starał się by to się więcej nie powtórzyło. Najlepsze było również to, że to on bardziej wierzył, że zdam ten egzamin za pierwszym razem niż ja sama i często mi to powtarzał! I cieszę się, że go nie zawiodłam:)