Karol H. - ocena (1) Serdecznie polecamy usługi Pana Pawła, pełen profesjonalizm, terminowość oraz... Karol H. Kamil R. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu współpracę z Panem Pawłem! Kamil R. L - opinia (2) Polecam wszystkim współpracę z Panem Pawłem. Nadzorował cały proces od... L
M&M - opinia (2) Dzięki Panu Pawłowi proces ubiegania się o kredyt hipoteczny, był jak wyjście... M&M Artur W - opinia (2) Z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim! Mimo, że mój przypadek był... Artur W MK - opinia (2) Nie mogłem trafić lepiej. Bezstresowo przebrnęliśmy przez cały proces.... MK Zbyszek - opinia (2) Polecam współpracę z Pawłem. Pełny profesjonalizm i terminowość. Dostaliśmy... Zbyszek Kamil W. - opinia (2) Pan Paweł zawsze we wszystkim pomoże, wszystko wyjaśni i zawsze odbierze... Kamil W. Krzysiek - opinia (1) Firma Pana Pawła pomogła nam przy całej transakcji od A do Z. Nie potrafię... Krzysiek Joanna - opinia (2) Bardzo sympatyczna i rzetelna współpraca. Pan Kamiński cały czas kontrolował... Joanna Patrycja - opinia (2) Zaangażowanie, rzetelność, profesjonalizm, słowność i punktualność - to... Patrycja Jakub - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Pawła. Jest to człowiek, który... Jakub Klaudia - opinia (2) Pan Paweł to Alfa i Omega kredytów hipotecznych. Polecat wszystkim! Klaudia Paula - opinia (2) Jakość obsługi klienta z jaką do tej pory się nie spotkałam. Od początku, do... Paula K.W. - opinia (2) Profesjonalnie, szybko, bezstresowo. Polecam! K.W.