Klient - ocena (1) Bardzo dobra kancelaria. Sprawa załatwiona szybko i rzetelnie. Na pewno wrócę. Klient Zadowolona klientka - opinia (1) Szybko, sprawnie i w pięknym miejscu. Polecam tę Kancelarię. Miła obsługa,... Zadowolona klientka Beata G. - opinia (1) Profesjonalnie i sprawnie. Kolejny raz korzystałam z usług . Polecam Beata G.
Wszystko ok (1) Temat załatwiony bardzo sprawnie. Po umówieniu telefonicznym swojej wizyty,... Kinga d r a m a t (1) Panie niezorientowane co się dzieje i jakie dokumenty mają jaką moc. To czego... Klient profesjonalnie i szybko (2) Korzystaliśmy z zoną drugi raz z usług kancelarii i jesteśmy bardzo... zadowolony klient Kancelaria Jakich mało - Polecam (1) Pełna profesjonalna obsługa, zaangażowanie z jakim Pracownicy kancelarii... Marcin Fara Pomoc w zawiłej sprawie. (1) Panie notariusz bardzo profesjonalnie rozwiązały moją sprawę,która nie... Krystyna M. Odradzam (1) Kancelaria nastawiona wyłącznie na zysk. Szorstkie podejście do klienta i... Klient Polecam (1) Niedawno miałem przyjemność korzystania z usług tej kancelarii. Bardzo... Krzysztof B. Miło i profesjonalnie (1) Witam, nie tak dawno tomu korzystałem z usług tej kancelarii. Młode panie... Zadowolony klient