Łukasz C. - ocena (1) Świetny kontakt i fachowe doradztwo :) Łukasz C. JC - ocena (1) Polecam bardzo panią Adwokat Dominikę. Bardzo profesjonalnie i z dużym... JC Monika - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Mecenas za profesjonalną pomoc i... Monika
Donata Davidson - ocena (1) Poznałam P. Dominikę w jednym, niewątpliwie najtrudniejszym okresie mojego... Donata Davidson Kinga - ocena (1) Pani Dominika jest niewyobrażanie zaangażowana i skuteczna. Jej bardzo... Kinga Agieszka Rolska - ocena (1) Bardzo polecam Panią Mecenas Dominikę Sęder.Skuteczna,Rzyczliwa,Oddana w 100%... Agieszka Rolska marcin szyc - ocena (1) Polecam Kancelarie Pani adwokat Dominiki Seder.Profesionalne podejście i... marcin szyc dzimu@wp.pl - ocena (1) Polecam Kancelarię Pani Dominiki.Profesjonalna usługa, doradztwo.Wszystko na... dzimu@wp.pl Damian Kurkowski - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem P.Adw Dominike , wszystkie wcześniejsze opinie... Damian Kurkowski Kc. - ocena (1) Pani Mecenas prowadziła moje 2 sprawy w sądzie, obie zakończyły się sukcesem.... Kc. Wiktoria - ocena (1) Polecam, miła i profesjonalna obsługa Wiktoria Anna - ocena (1) Bardzo dobra pani Adwokat utrzciwa rzetelna i daję z siebie 150% Anna AgnieszkaSz. - ocena (1) Nie poznałam Pani Dominiki osobiście. Kontakt otrzymalam od przyjaciela z... AgnieszkaSz. Maciej - ocena (1) Profesjonalne podejście, 100% zaangażowania i skuteczność w działaniu.... Maciej Justa - ocena (1) Miałam przyjemność poznać panią mecenas , więc jeśli szukasz Profesjonalnego,... Justa Patrycja - ocena (1) Pani Dominika jest w pełni profesjonalnym adwokatem zaangażowanym w sprawę,... Patrycja MMM - ocena (1) Polecam w 100%!!! Najlepsza Pani Adwokat na jaką trafiłam. Terminologia... MMM Magda Ostaszewska - ocena (1) Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! Pani Dominika jest niesamowicie... Magda Ostaszewska Aleksandra - opinia (1) Szczerze polecam Panią adw.Dominikę Sęder, bardzo profesjonalna i... Aleksandra Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam Panią Mecenas. Jest świetnym fachowcem z ogromną wiedzą i... Aleksandra