Paweł - opinia (1) Bezpośredni kontakt z klientem, rzetelne prowadzenie sprawy. Paweł Ada - opinia (1) Serdecznie polecam, dwie sprawy wygrane za sprawa Pani Dominiki! Ada Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Polecam Panią Dominikę! Karolina
Marta - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana, a przede wszystkim skuteczna - taka właśnie jest... Marta Monika Dz - opinia (1) Bardzo polecam prowadzenie sprawy przez Panią Adwokat Dominikę Sęder. Jest to... Monika Dz Tomasz - opinia (1) Profesjonalne podejście i zaangażowanie, umiejętność negocjacji, doradztwo.... Tomasz Klaudia C. - opinia (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowana profesjonalnym i sumiennym podejściem do... Klaudia C. Mateusz - opinia (1) dzięki Mec. Dominice Sęder wygrałem w sprawie frankowej!!! dziękuję! polecam... Mateusz Marlena - opinia (1) Pani Mecenas jest najlepszym adwokatem na całym Pomorzu! Nie wahałam się... Marlena Maria - opinia (1) Wszystko super, najważniejsze że z panią Dominiką można być zawsze w... Maria Vitalii Klopka - opinia (1) Pani Dominiko bronila mnie przez dwa lata.Prokurator prosil 12 lat.Z pomoca... Vitalii Klopka Robert - opinia (1) Pani Dominika najpierw reprezentowała mnie, potem moją rodzine następnie... Robert Magdalena - opinia (1) Polecam Panią Mecenas Dominikę Sęder, nie boi się trudnych spraw! Magdalena Piotr - opinia (1) Polecam - Pani adwokat pomagała mi w sprawie karnej, dziękuję za niewinność Piotr Krzysztof - opinia (1) Kilku adwokatów mnie zawiodło i już nie miałem nadziei.... aż trafiłem do... Krzysztof Sandra Murawska - opinia (1) Serdecznie polecam! Pełne zaangażowanie, kreatywność, a przede wszystkim... Sandra Murawska Anna - opinia (1) Pani Mecenas wykazuje się ogromnym profesjonalizmem i rozległą wiedzą. Bardzo... Anna Maciej - opinia (1) Mecenas Sęder została mi polecona przez kolege, któremu wygrała sprawę... Maciej Kamila - opinia (1) Polecam! Najlepsze podejście do klienta Kamila