Przemek - opinia (1) Wspaniały prawnik , naprawdę polecam Przemek Liliana - opinia (1) Pan Mecenas jest bardzo rzeczowy, konkretny. Na sali rozpraw z determinacja... Liliana Ryszard - opinia (1) Bardzo dobra kancelaria! Profesjonalne i rzetelne podejście. Dzięki pomocy... Ryszard
Gosia - opinia (1) Wspaniała kancelaria, bardzo profesjonalne podejście do klienta i do... Gosia Asia - opinia (1) Ekspert w sprawie rozwodów i podziału majątku. Rzeczowe pytania i trafna... Asia Rafał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, jakie świadczy mecenas Wojciech Borowik.... Rafał Marta - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne wsparcie i doradztwo przy odszkodowaniu. Marta Iza - opinia (1) Mogę polecić pana Wojciecha Borowika. Potrafi pomóc w nawet najbardziej... Iza Monika - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do procesu. Polecam Monika Izabella - opinia (1) Mecenas Wojciech Borowik. Super gość, pomocny i miły. Ja miałam bardzo trudny... Izabella Osoba godna polecenia (1) Polecam mecenasa każdemu kto potrzebuje profesjonalnej osoby z indywidualnym... Klientka