Polecam! (1) Polecam współpracę z Panią Martą Menczykowską, fachowo doradzi i we wszystkim... Dariusz Doradca finansowy p. Slawomir Wąsalski (1) Moj obecny doradca p. Sławomir Wąsalski jest w wysokim stopniu... Janusz Nowakowski Sławomir Wąsalski (1) Mój doradca finansowy to pan Sławomir Wąsalski. Spokojny, dobrze... Mariusz
Doradztwo finansowe (1) W maju 2016 roku korzystałam z doradztwa finansowego w zakresie kredytu... Elzbieta Lewandowska doradca Joanny Bąk (1) Z czystym sumieniem polecam osobom szukającym dobrego kredytu hipotecznego.... Kowal ARTUR BURZACKI (1) Witam serdecznie! Nasz doradca finansowy Artur Burzacki w pełni angażuje się... Karmena Rączkowska doradca pan Artur Burzacki (1) Z czystym sumieniem mogę polecić doradcę Pana Artura Burzackiego. Fachowiec... Elżbieta Opinia (1) Polecam doradcę, Panią Małgorzatę Figurską. Pełen profesjonalizm. Zawsze... Ewa Mikulska Polecam doradcę Małgorzatę Figurską (1) Polecam doradcę, Panią Małgorzatę Figurską. Bardzo miły kontakt, pełen... Emilia Polecam (1) Polecam doradztwo finansowe pana Tomasza Damiana. Jest wspaniałym i zyczliwym... Ewa M. Polecam pomoc Pana Tomasz Damiana (1) Skorzystałam z doradztwa Pana Tomasza kupując mieszkanie od developera.... R.R. Zbigniew Szymański (1) Z kontaktu z Panem Zbigniewem Szymańskim wyniosłem bardzo pozytywne odczucia... Henryk Witkowski Polecamy (1) Mieliśmy okazję współpracować z Panem Tomaszem Damianem. Bardzo gorąco... Mateusz Doradca Artur Burzacki (1) Oferta została przedstawiona przez Pana Artura Burzackiego w sposób... Krzysztof Reszke Marta Menczykowska (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług doradcy Pani Marty Menczykowskiej,... Karolina B.