Krzysztof - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Cała sprawa poprowadzona rzetelnie i z ogromną... Krzysztof Anna Nowak - ocena (1) Polecam z całego serca, pracują tam wspaniali ludzie. Zawiłości prawne nie... Anna Nowak Marek - ocena (1) Dobra rzetelna współpraca. Marek
Eligiusz - ocena (1) Polecam usługi kancelarii Eligiusz Kazimierz - ocena (1) Kiedy zgłosiłem się z problemem oszustwa internetowego, to pomoc otrzymałem... Kazimierz Sebastian Pokorski - opinia (1) Od samego początku konkretne porady i działanie. Bardzo dobra komunikacja i... Sebastian Pokorski Runowscy - opinia (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować i z czystym sumieniem polecić Kancelarię... Runowscy Jacek - opinia (1) Kancelaria pomagał mi gdy oszuści wyczyścili moje konto w banku. Polecam i... Jacek Arleta Kosowska - opinia (1) Świetny adwokat, człowiek profesjonalista . Pan Bartosz doskonale orientuje... Arleta Kosowska BG - opinia (1) Bardzo kompetentny, profesjonalny i konkretny prawnik. Współpracuje z Panem... BG P.G - opinia (1) Bardzo polecam Pana Bartosza Grube jest profesjonalistom w tym co robi,... P.G Sebastian Dubert - opinia (1) Bardzo dobra jakość wykonywanych usług, indywidualne podejście do sprawy,... Sebastian Dubert Mateusz - opinia (1) Zajmują się od paru miesięcy moim rozwodem. Na razie jestem mega pozytywnie... Mateusz Adam M. - opinia (1) W moim postępowaniu spadkowym miałem wcześniej dwóch prawników. Ten jest... Adam M. Paweł - opinia (1) Korzystam z usług kancelarii od ponad roku. Cenię przede wszystkim... Paweł Marta Czarna - opinia (1) Korzystałam z konsultacji przy podpisywaniu umowy kredytowej. Bardzo... Marta Czarna Pete Fly - opinia (1) Dziękuję za pomoc. Jeśli będzie potrzeba, to z pewnością skorzystam kolejny raz. Pete Fly Marta - opinia (1) Dziękuję za pomoc prawną, ktòrej nie moglam uzyskać w innych miejscach.... Marta Aleksander - opinia (1) Podczas wizyty mecenas wyjaśnił mi wszystko w sposób bardzo zrozumiały. Raz... Aleksander Michał Lehmann - opinia (1) Pan Bartosz to bardzo dobry, rzeczowy i kompetentny adwokat. Jest człowiekiem... Michał Lehmann