TK - ocena (1) Rzetelni, słowni i terminowi. Gorąco polecam TK Natalia - ocena (1) Panuje tu naprawdę miła i serdeczna atmosfera. Kontakt jest zawsze szybki,... Natalia Kamil - ocena (2) Korzystałem z usług tego biura rachunkowego przy, kiedy zakładałem swoją... Kamil
Dominika - ocena (2) Fantastyczna współpraca, którą podjęłam z polecenia znajomej i każdemu... Dominika Marcel K - ocena (2) Trafiłem do tego biura z polecenia znajomego i z czystym sumieniem mogę... Marcel K Barbara - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi biura rachunkowego Kancelaria Jakimczyk.... Barbara Paweł Nowak - ocena (2) Korzystam z usług tego biura rachunkowego od dłuższego czasu i jestem bardzo... Paweł Nowak Paulina - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe. Korzystam z usług od 2017 r. Polecam. Paulina Artur - opinia (1) Bardzo profesjonalne i jednocześnie przyjazne biuro rachunkowe. Polecam. Artur Polecam - bardzo rzetelna firma (1) Prowadzę z mężem średniej wielkości firmę budowlaną i jesteśmy klientami Pani... Agnieszka Patryk - opinia (1) Miła obsługa, bardzo dobry kontakt Polecam! Patryk Alicja - opinia (1) Profesjonalne podejście, polecam Alicja Kompetentni i profesjonalni (1) Firma prowadzi rachunkowość mojej firmy od roku. Nie mam zastrzeżeń,... Ewa Polecam (1) Profesjonalnie, szybko, rozsądna cena. Miro Dobra firma (1) Polecam wszystkim firmę, rzetelnie i na czas wszystko załatwione. Anna