Zygmunt Jóżwiak - ocena (1) Pani Mecenas przeprowadziła sprawie moją sprawę o podział majątku... Zygmunt Jóżwiak Rafał acurzytek - ocena (1) Pani Mecenas Kinal przeprowadziła mi szybko o sprawnie mediacje pieniądze tez... Rafał acurzytek Grzegorz Karaś - opinia (1) Nieoceniona pomoc. Pani mecenas bardzo sympatyczna. Nie spotkałem nigdy tak... Grzegorz Karaś
Mariusz Andrzejewski - opinia (1) Zleciłem prowadzenie sprawy o alimenty, jestem bardzo zadowolony z efektu.... Mariusz Andrzejewski Grażyna - opinia (1) Serdecznie polecam korzystałam z usług Kancelarii w sprawie o rozwód. Jestem... Grażyna Mariusz Buczek - opinia (1) Serdecznie polecam. Ogromne zaangażowanie i wiedza. Duża pomoc w sprawie... Mariusz Buczek Kancelaria adwokacka (1) Polecam usługi Kancelarii. Bardzo rzeczowi adwokaci, konkretni i skuteczni. Damian Marinkowski Serdecznie polecam (1) Polecam adwokat Martę Kinal i jej wspólniczkę Monike Robaczewska. Uzyskałam... Katarzyna Tetraczyńska KrystynaBb78 - opinia (1) Serdecznie polecam! Trafiłam do Kancelarii z polecenia, szukałam adwokata... KrystynaBb78 Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia sprawy (1) Bardzo polecam Panie Mecenas. Jestem bardzo zadowolona z poprowadzenia sprawy... Asia Kl Polecam! (1) Panie Mecenas są bardzo skuteczne, napisały w moim imieniu odwołanie do Sądu... Grażyna Polecam! (1) Bardzo sprawna obsługa prawna. Panie mecenas w pełni profesjonalne i... Ada