Katarzyna - ocena (1) Polecam! Sprawnie i profesjonalnie! Duża wiedza. Katarzyna Godni polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kancelarii. Już dwa razy miałam... M. Chmist Konkretnie! (1) Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Pomimo że spóźniłem się... Mariusz
Polecam! (1) Z usług tej kancelarii korzystałam w lipcu br. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Janina K. Polecam bo warto (1) Korzystałem i będę korzystać. Miło, profesjonalnie, przystępnie cenowo. W... Andrzej polecam (1) Znajomi polecili mi tę kancelarie. Jestem zadowolony. Zwłaszcza, iż wyłożono... Kazimierz Kancelaria, którą szczerze polecam (1) Najważniejsze dla mnie było to, że sprawnie zostałam obsłużona. Pan notariusz... Klientka Polecamy skorzystanie z usług Pana Notariusza Piotra Prorok (1) Skorzystaliśmy z porady prawnej kancelarii Pana Notariusza Piotra Prorok.... małżonkowie polecam! (1) Korzystałam kilkakrotnie z obsługi przez pana Piotra Proroka - rzetelny i... AS Polecam profesjonalnie i uprzejmie (1) Wczoraj sporządziliśmy z żoną testamenty w obecności mecenasa P. Proroka.... CZESTA Polecam (1) Mam przyjemność korzystania z usług kancelarii i muszę potwierdzić wysoką... Andrzej Polecam (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tej kancelarii i zawsze byłam bardzo... Krystyna K. Polecam (1) dziś w kancelarii wykonaliśmy pierwszą z dwóch zaplanowanych czynności. Pełen... Łukasz Polecam tę kancelarię (1) W porównaniu do innych urzędów tego typu, tutaj spotkałem się ze zrozumieniem... MM Najlepsza Kancelaria Notarialna w Trójmieście (1) Korzystam z usług tej Kancelarii przynajmniej od czterech lat.Zawsze spotykam... Krystyna Adamska Profesjonalizm i rzetelość (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnego i rzetelnego podejścia do Klientów. Tu... Agnieszka