Rafał Mrowicki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Kancelarii Notarialnej, badzo sprawna... Rafał Mrowicki Anna Babiak - opinia (1) Bardzo dobra kancelaria notarialna. Wykonanych kilka usług notarialnych i... Anna Babiak Ryszard - opinia (1) Bardzo profesjonalna kancelaria notarialna, rzeczowa obsługa i przystępne... Ryszard
Kamila Buczy - opinia (1) Gorąco polecam Pana notariusza. Ma bardzo dobre podejście do ludzi i... Kamila Buczy Marcelina Barton - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona obsługą jaka otrzymałam. Kompetencja,... Marcelina Barton Radoslaw Piekarski - opinia (1) Bardzo fajne i rzeczowe podejście notariusza. Kancelaria z dobrym dojazdem.... Radoslaw Piekarski Magdalena Dorośniska - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Niezbędny akt notarialny, dzięki fachowości Pana... Magdalena Dorośniska Malwina Kubacka - opinia (1) Kancelaria notarialna godna polecenia! Fachowa obsługa sprawy, świetne... Malwina Kubacka Dominika Steczek - opinia (1) Kancelaria pomogła mi w zdobyciu upoważnienia na sprzedaż mieszkania. Szybko... Dominika Steczek Anna Moder - opinia (1) Polecam Kancelarię Notariusza Mateusza Kura, wszystko sprawnie załatwione,... Anna Moder