Alicja - ocena (1) Z czystym sumieniem nie polecam Alicja Dominik - ocena (1) Kontakt z kancelarią sprawny, umowa (w możliwym zakresie) przygotowana... Dominik Iza - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować zespołowi Kancelarii za tak wspaniała pomoc i... Iza
Tomek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, perfekcjonizm w każdym calu. Tomek Karolina - opinia (1) Bardzo dobra Kancelaria. Sporządzanie umowy przedwstępnej to skomplikowany... Karolina Anna - opinia (1) Zawsze przyjemna współpraca. Ten notariusz w Gdańsku okazał się najlepszym... Anna Adrian - opinia (1) Kancelaria bardzo pomogła mi przy sporządzeniu umowy rezerwacyjnej. Dobra... Adrian Magdalena Kępińska - opinia (1) Godna polecenia Kancelaria notarialna. Wcześniejsze telefoniczne i e-mailowe... Magdalena Kępińska Jola Zubik - opinia (1) Moja rodzina wraz ze mną nie raz korzystała z usług tej Kancelarii... Jola Zubik Agnieszka Bartoszewicz - opinia (1) Cały zespół Kancelarii jest bardzo zainteresowany i zaangażowany od samego... Agnieszka Bartoszewicz Anna Mateuszczyk - opinia (1) Skrupulatne podejście do każdej sprawy. Pan Notariusz odpowiedział na moje... Anna Mateuszczyk Karolina Tomaszewska - opinia (1) Kompleksowo, miło i rzetelnie. Prawdziwa pomoc w załatwieniu sprawy.... Karolina Tomaszewska Dominik Różański - opinia (1) Kancelaria ma zawsze szybkie i dogodne terminy, przynajmniej dla stałych... Dominik Różański Joanna Sikora - opinia (1) Bardzo duże zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta w Kancelarii.... Joanna Sikora Adrianna Zakrzewska - opinia (1) Solidna Kancelaria. Notariusz terminowy i z wysoką kulturą osobistą. Adrianna Zakrzewska Daria Kurzajewska - opinia (1) Mega duża fachowość do każdej sprawy, pełen profesjonalizm i terminowość.... Daria Kurzajewska Aleksandra Popiołek - opinia (1) Raczej jestem powściągliwa w wygłaszaniu pochwał, ale tym razem muszę to... Aleksandra Popiołek Jakub Gontarek - opinia (1) Notariusz bardzo dokładnie wyjaśnił wszelkie aspekty związane z naszą umową.... Jakub Gontarek Marcin Jabłoński - opinia (1) Dobre profesjonalne podejście w kancelarii notarialnej. Atmosfera jest miła i... Marcin Jabłoński Daniel Rozeński - opinia (1) Zawsze korzystając z usług tej kancelarii notarialnej czuję się bezpiecznie i... Daniel Rozeński