Polecam (1) Podpisywałam u P. Notariusza sprzedaż działki - poinformował mnie o... Magda Szczerze odradzam (1) Absolutnie nie polecam! Notariusz popełnia kardynalne błędy zarówno... Anna Polecam (1) Notariusz godny polecenia. Szybko, sprawnie i w przystępnej cenie! Anna L
Szybko, Sprawnie i w przystępnej cenie (1) W tej kancelarii naprawdę podejście jest indywidualne, jakość świadczonych... Katarzyna C. Polecam! (1) Szybki Sprawny Operatywny ! zadowolony polecam! (1) serdecznie polecam, swietny kontakt, doskonała obsługa i konkurencyjne ceny,... michalina Satysfakcja gwarantowana (1) Serdecznie dziękujemy, za szybką i sprawną obsługę prawną. Jesteśmy w 100%... Zadowoleni klienci Polecam, bo warto! (1) Właśnie korzystam drugi raz z usług Pana Notariusza, gdyż: klienta traktuje... * polecam tę kancelarię (1) Kancelaria godna polecenia. Kompetentna i rzeczowa obsługa zarówno samego... Klient na przyszłość polecam! (1) Tę kancelarię mogę szczerze każdemu polecić. Razem z żoną jesteśmy pod dużym... F. kancelaria godna polecenia (1) to chyba nowa kancelaria, ale na pewno godna polecenia: notariusz znalazł... zadowoleni polecam (1) polecam tego notariusza; bardzo rzeczowy; rzetelny; kompetentny przystępny;... kosiq