Marcin K - opinia (1) Kancelaria Prawna Kaczmarek i Partnerzy prowadziła dla mnie wiele spraw... Marcin K Ilona S. - opinia (1) ZUS - wezwanie do zapłaty wypłaconego świadczenia dla matek prowadzących... Ilona S. Marcin - opinia (2) Polecam serdecznie, bardzo profesjonalna pomoc i obsługa. Marcin
Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy prawnej jaką otrzymałam. Rzetelne... Karolina Janusz - opinia (1) Kancelarię cechuję bardzo duże zaangażowanie w zleconą sprawę i wysoki... Janusz Marcin - opinia (1) Bardzo dobra kancelaria, miły i profesjonalny kontakt. Fachowo zajęto się mną... Marcin Pluta Piotr - opinia (1) Bardzo dobrzy adwokaci skuteczności w 100% Pluta Piotr Sprawa karna (1) Witam. Jedna z lepszych Kancelarii z jakich korzystałem. Zdecydowanie polecam. Rafał Zdecydowanie polecam (1) Korzystaliśmy z wielu Kancelarii. Większość tylko wystawiała rachunki. W tej... Firma Aucid TR Paweł Zdecydowanie polecam (1) Moja sprawa zakończyła się znacznie lepiej niż mogłabym się spodziewać.... Natalia Wyciągnęli mnie z kłopotów (1) Chciałam podziękować Pani Mecenas Paulinie, że dzięki niej nie wpadłam w... Katarzyna Profesjonalna kancelaria (1) Trafiłem do kancelarii z polecenia i nie zawiodłem się. Profesjonalne... Andrzej Dobra kancelaria (1) Duże zaangażowanie w powierzoną sprawę, bezproblemowy bieżący kontakt... Szymon Bardzo skuteczni (1) Chcialam serdecznie podziekowac za pomoc i wsparcie. Polecam innym. Jeszcze... Sylwia Polecam usługi każdemu! (1) Tak się niestety złożyło, że potrzebowałam pilnej pomocy prawnika w... Magdalena Rozwód z orzekaniem. (1) Kancelarię poleciła mi koleżanka. Moja sprawa była bardzo trudną sprawą gdyż... Aneta sprawa spadkowa (1) sprawnie, profesjonalnie I rzetelnie polecam Patrycja Sprawa o Alimenty (1) Natrafiłam na tę Kancelarię z internetu. Chciałam serdecznie podziękować za... Barbara