odszkodowanie (1) Kancelaria WSS to najlepsza kancelaria z której usług korzystałem. Chciałem... Jacek Polecam każdemu! (1) Zwróciłem się do kancelari ze sprawą związaną z wypadkiem komunikacyjnym.... Mikołaj Zdecydowanie polecam (1) Bardzo sprawna pomoc przy odzyskiwaniu pieniędzy po zakupie samochodu z wadą... Piotr J.
Zdecydowanie polecam! (1) Do kancelarii trafiłam po wypadku komunikacyjnym ( uraz kręgosłupa szyjnego... Paulina Bardzo polecam (1) Wspaniały kontakt, szybkie i pomyślne rozwiązanie sprawy, fachowi... Maja Solidnie i rzeczowo (1) Zdecydowanie polecam. Fachowe i profesjnonle podejście do sprawy i Klienta. Zadowolona Klientka Polecam (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście. Pełna skuteczność, oraz... Krzysztof Polecam (1) Pan Mecenas od początku podszedł do sprawy profesjonalne, zaczynając od... Joanna Okoń Profesjonalizm i skuteczność (1) Po tym jak ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania wraz z... Konstancja Wakacyjne odszkodowanie (1) Kancelaria Prawna WSs na 6 :-). Doskonałe przygotowanie do sprawy, do tego... Kasia Klient (1) Bardzo profesjonalne podejście.Bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam. Klient Skutecznie i starannie (1) Po pierwsze ważne, że nie ma dla Kancelarii spraw zbyt małych - pomogą bez... Aleksandra Od odmowy do ugody (1) Bardzo profesjonalne podejście. Moją sprawę prowadził Pan Łukasz Hećman -... Agnieszka perfekcja i skuteczność (1) bardzo jestem zadowolona ze współpracy... mimo kolei losu cieszę się że w tym... kobieta Szybko sprawnie i rzeczowo (1) Pisząc szczerze pomimo współpracy z wieloma kancelariami, takiej jak ta... Majk GORĄCO POLECAM !!! (1) Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, wysokie kompetencje, a przede... MAGDALENA Polecam! (1) Profesjonalne podejście do sprawy. Jak najbardziej polecam. Adrian Kolejny raz pełen profesjonalizm. (2) Korzystałem z usług WSS po raz drugi i drugi raz się nie zawiodłem. Miałem... Dariusz Polecam serdecznie! (1) Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do tematu. Marta Rewelacja (2) Po kolizji drogowej przekazalem sprawę do prowadzenia tejże kancelarii... Grzegorz