Krystyna - opinia (1) Pomogła mi sprawie frankowej! Najlepsza cena w Trójmieście ale także skuteczna! Krystyna Iwona B. - opinia (1) Pani Mecenas pomogła mi pozbyć się kredytu frankowego - poinformowała... Iwona B. Marek - opinia (1) Profesjonalna pomoc Pani Oli utrzymała mnie i moje sprawy w dobrej kondycji.... Marek
Florian Przybylewski - opinia (1) Znalazłem tę kancelarię właśnie dzięki rankingowi Trojmiasto.pl. Przez fakt,... Florian Przybylewski Adam Davis - opinia (1) Pani mecenas pomogła mi z wizą pracowniczą jak mój pracodawca nie był w... Adam Davis Bartosz Pa - opinia (1) P. Mec. Siejka to bardzo kompetentny i kontaktowy prawnik. Rozmowa zawsze... Bartosz Pa Kamil Złotek - opinia (1) Polecam Panią Olę. Bardzo, bardzo dobry kontakt. Poświęca pełną uwagę sprawie... Kamil Złotek Piotr Rybicki - opinia (1) Profesjonalna i sprawna pomoc prawna! Jestem bardzo zadowolony z pracy z... Piotr Rybicki Anna Kieturakis - opinia (1) Szczerze polecam tę radczynię. Skutecznie wyegzekwowała zastosowanie rękojmi... Anna Kieturakis Helena Turk - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Aleksandrę, to doskonałe merytorycznie przygotowany... Helena Turk