Sprawa z ZUS-em o przyznanie wcześniejszej emerytury z uwagi na pracę w warunkach szkodliwych (1) Jak najbardziej godna polecenia osoba, która posiada bardzo dobre... DS Polecam (1) Mogę Państwu jedynie polecić. Bylem klientem kancelarii Paragraf, i bardzo... Marek PANI PRAWNIK GODNA POLECENIA (1) KOMPETENTNY SPECJALISTA, KTÓRY ZNA SIĘ W SWOJEJ DZIEDZINIE BARDZO DOBRZE.... S.PWSKI1987
POLECAM (1) Serdecznie polecam kancelarię. Pani Mecenas pomogła mi w mojej skomplikowanej... Grzegorz SUPER PRROFESJONALIZM (1) Byłam klientką mecenas Pazur w sprawie o emeryturę. Mimo absurdalnej postawy... Agnieszka NIE WYWIĄZANIE SIĘ Z USŁUGI PRAWNEJ (5) U pani mecenas obsługa klienta na najwyższym poziomie polega na nie... Alina MB - opinia (1) Bardzo polecam!! Dokładna i rzetelna osoba skora do pomocy. MB Kancelaria godna polecenia! (1) Zdecydowanie polecam kancelarię PARAGRAF. Reprezentowano mnie rzetelnie i... Monika Kancelaria godna polecenia (1) Miałam okazję korzystać z usług Kancelarii Radcy Prawnego Paragraf. Jestem... Iza Polecam wszystkim poszukującym pomocy prawnej (2) Do Pani Mecenas Pazur trafiłem ze strony internetowej, kiedy szukałem pomocy... Paweł Polecam (1) Po wielu nie miłych doświadczeniach z adwokatami już zwątpiłam w uczciwość i... Joanna Najlepsza kancelaria prawna !!! (1) Po wielu nie miłych doświadczeniach z adwokatami już zwątpiłam w uczciwość i... Asia super skuteczna (1) Polecam wszystkim Kancelarię Paragraf . Pani mecenas jest perfekcyjna.... Danuta Cedry Wielkie Niestety nie mogę polecić (1) Z przykrością wystawiam opinię negatywną. Klient dzwoni do kancelarii i chce... Pierwszy i ostatni raz Odszkodowanie za błąd medyczny (1) Witam, do Kancelarii Paragraf trafiłam z internetu poszukując dobrego... Natalia Problem z sąsiadem w wspólnocie mieszkaniowej (1) Jestem członkiem małej wspólnoty mieszkaniowej. Nasza kamienica wymagała... Krzysztof Anna - opinia (1) Witam, polecam kancelarię Paragraf w Gdańsku Pani Mecenas Pazur. Do Pani... Anna