Skuteczna, profesjonalna (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Kancelarii Pani Kamili Pazur, wygrałam... Ewelina Celność argumentów i reczowe prowadzenie sprawy (1) Z usług Kancelarii "paragraf" korzystałam kilkakrotnie. Pani Kamila Pazur... Alina odzyskane pieniądze (1) Korzystałam z usług kancelarii paragraf,jestem bardzo zadowolona .W krótkim... Anita Kałużna
Super skuteczność (1) Mecenas Kamila Pazur prowadziła moją sprawę o rozwód. Dzięki jej... Basia KANCELARIA RADCY PRAWNEGO "PARAGRAF" (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z kancelarią "Paragraf". Pani mecenas... Małgorzata Kancelaria Radcy Prawnego PARAGRAF- Kamila Pazur (4) Wysokie kompetencje i profesjonalizm usług, empatyczne podejście do klienta. Julian G. Recompensa partner (1) Mam pytanie odnośnie firmy recompensa partner. Czy zawiesiła działalność, czy... aaaagusiaczek17 opinia (1) Jestem zadowolony z usługi Kancelarii "Paragraf". Pani Mecenas jest... Marek Duraj Podziękowania (1) Polecam wszystkim Kancelarię Paragraf!!!!!!!!!!!!!!Proszę się nie wahać... danuta Maria 55 (1) Jestem zadowolona z usługi prawnej. Pani Mecenas jest skuteczna w trudnych... Maria 1955 kancelaria PARAGRAF (1) polecam, profesionalna i miłą obsługa Banach Danuta Ocena Kancelarii Radcy Prawnego PARAGRAF (1) Bardzo fachowa i szybka pomoc w sporządzeniu Umowy Wynajmu Lokalu.Wysoka... Mieczysław profesjonalizm i miła obsługa (1) Zdecydowanie polecam!! Pani Kamila jest bardzo miłą osobą (do tej pory... Karla Pomoc Prawna (1) Pani Radczyni Kamila Pazur profesjonalna, rzetelna, konkretna. Udzieliła... Marzena bardzo dobra (1) Wysoka kultura osobista. Bardzo dobra znajomość przepisów prawa, szczególnie... K.Gałkiewicz Bardzo dobra adwokat. (5) Pani Mecenas Kamila Pazur prowadzi moją sprawę alimentacyjną. Od samego... Lidia Polecam (2) Polecam p. mecenas Kamilę Pazur. Bardzo dokładnie ,rzeczowo i z ogromnym... Monika Kancelaria Radcy Prawnego PARAGRAF Gdańsk (2) Wysokie profesjonalne,indywidualne podejście do klienta. Pani mecenas jest... Barbara Polecam. Najlepsza kancelaria. (1) Bardzo miła, kompetentna obsługa. Fachowe doradzctwo i prowadzenie sprawy.... Olaf Nadzwyczajny profesjonalizm + skuteczność (1) Kancelaria PARAGRAF w osobie Pani Mecenas Kamili Pazur jest rzadkim... Witold Karolak