AGA - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem :) Pan Wojciech jest bardzo dokładny i... AGA Mateusz - ocena (1) Pełne uznanie za profesjonalizm, wiedzę, umiejętności negocjacyjne oraz... Mateusz Joanna - ocena (1) Energia i pełen profesjonalizm w działaniu. Bardzo szybka reakcja i rzeczowa... Joanna
Klub Sportowy Taekwon - ocena (1) Bardzo profesjonalne i szybkie działanie. Wielokrotnie korzystaliśmy ze... Klub Sportowy Taekwon JR - ocena (1) Podejście do klienta ze strony Pana Żukowskiego, zaangażowanie w sprawę i... JR Mikolaj - ocena (1) Polecam z całego serca współpracę z Panem mecenasem. Czuć zaangażowanie od... Mikolaj JACEK - ocena (1) Dołączam się do grona zadowolonych osób. Polecam. Prawnik o wysokiej kulturze... JACEK K.B - ocena (1) Osoba kompetentna,rzetelna,sumienna ,empatyczna,ale przede wszystkim skuteczna. K.B Rafal - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście pełne zaangażowanie opieka po rozprawie... Rafal Bartosz - ocena (1) Bardzo polecam. Moje doświadczenie z radcą prawnym było bardzo pozytywne.... Bartosz Małgorzata - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej , mecenas zaangażowany ,skrupulatny, ambitny i... Małgorzata Katarzyna - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej . Profesjonalizm w połączeniu z empatią to cały pan... Katarzyna Kamil - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa. Pomagał przy tworzeniu umów handlowych oraz przy ich... Kamil Perszing - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem! Radca Prawny Pan Wojciech pełen zaangażowania i... Perszing Piotr - ocena (1) Profesjonalne podejscie do powierzonej sprawy. Sprawa zakończona po mojej... Piotr Stefan - ocena (1) Profesjonalizm to drugie imię Pana Wojciecha. Bardzo kompetentny radca,... Stefan Szymon - ocena (1) Kompleksowe podejście do klienta! Pan Mecenas pomógł zrozumieć kwestie prawne... Szymon Krzysztof Bradtke - ocena (1) Jestem zadowolony z usług . Krzysztof Bradtke Agnieszka - ocena (1) Pelen profesjonalizm I kompetencja w przygotowaniu i w trakcie rozprawy... Agnieszka Łukasz - ocena (1) A myślałem, że z ZUSem się nie da wygrać. Bardzo profesjonalne podejście,... Łukasz