Pacierpnik Mateusz - ocena (1) g o r ą c o p o l e c a m !!! Pacierpnik Mateusz Okrąglicki - ocena (1) Serdecznie polecam doradztwo podatkowe!!! Okrąglicki Pan Mechanik - ocena (1) Serdecznie polecam Firmę Kancelaria Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski! Pan Mechanik
Josie and Walter - ocena (1) We're very happy to be their customers. Regards to lovely ms Kinga. Josie and Walter Sympatic - ocena (1) Serdecznie polecamy prowadzenie ksiąg rachunkowych i doradztwo podatkowe... Sympatic Deski J. - ocena (1) Bardzo pozytywnie oceniam usługi Kancelarii i rekomenduje z nimi współpracę. Deski J. Kinga Kryspina - ocena (1) Gorąco polecam. Rewelacyjna firma. Świetna Pani dyrektor. Zawsze doradzi i... Kinga Kryspina Kwasu - ocena (1) Rembiałkowski jest godny zaufania. Pan Jacek świetnie mi poradził przez co... Kwasu Sara Wichrzycka - ocena (1) Rekomenduję firmę Kancelaria Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski Sara Wichrzycka A Gałkowski - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu kto prowadzi firmę! A Gałkowski Rzetelna firma - ocena (1) Serdecznie polecam kancelarie Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski Rzetelna firma Edyta - ocena (1) Pełen profesjonalizm w wykonywaniu swojej pracy. Jestem w pełni zadowolona Edyta Bóbr Manitu - ocena (1) Pani Kinga Rembiałkowska z Kancelarii to cud kobieta, zawsze doradzi mi w... Bóbr Manitu Qooosy - ocena (1) Serdecznie polecam Kancelarie Rembiałkowski ! Qooosy Marcinekk - ocena (1) Współpraca z nimi to czysta przyjemność. Zeznania podatkowe czy dokumenty... Marcinekk Janutek - ocena (1) Cieszę się z jakości zaprowadzania ksiąg rachunkowych. Faktycznie przy nich... Janutek Kat K. - ocena (1) Serdecznie dziękuję za doradztwo podatkowe. Kat K. Genowefa - ocena (1) 100% zadowolenia. Dziękuje i pozdrawiam! Genowefa Edyta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Edyta Janko - ocena (1) Kancelaria prowadzi moją księgowość od kilku lat. Pełen profesjonalizm !!!! Janko