Wygrana sprawa. (1) Miałem bardzo trudną sprawę przed kancelaria SCBP byłem u 2 prawników... MariuszU Najlepsi specjaliści! (2) Polecam do współpracy - szczególnie opieka prawna mecenasa P. Barteckiego... klient Polecam (1) Rzetelne i profesjonalne podejście do sprawy. Pełen profesjonalizm. Polecam Piotr
Profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie Dawid Lassak Najlepsi w Trójmieście ! (1) Kancelaria SCBP, a zwłaszcza mecenas Piotr Bartecki to gwarancja sukcesu na... klientka Najlepsza kancelaria w Trójmieście (1) Sami profesjonaliści, najwyższy poziom obsługi, bardzo polecam kancelarię SCBP. Wieloletnia klientka Doskonała kancelaria (1) która jest mocno skoncentrowana na potrzebach klienta. Rozumie jego problem i... Zadowolony klient :) Profesjonaliści (1) Zespół Kancelarii dał poznać się jako zupełni profesjonaliści. Miałem poważny... AdamH Profesjonaliści w każdym calu! (1) Od kilku lat należę do grona bardzo zadowolonych Klientów kancelarii. Jakość... RW Pełen profesjonalizm (1) Usługa została bardzo porządnie wykonana. Mariusz