Elzbieta S. - ocena (1) Bardzo sprawna kancelaria, wszystko odbylo sie bardzo efektywnie. Warta... Elzbieta S. Kredyt CHF - ocena (2) Profesjonalnie. Skutecznie. Szybko. Polecam. Kredyt CHF Małgorzata Moczulska - ocena (2) Profesjonalna usługa prawna, terminowość i skuteczność. Wysoka kultura... Małgorzata Moczulska
Marcin - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii. Od początku wykazano się... Marcin Anna - ocena (2) Polecam usługi kancelari. Wnikliwia analiza sprawy, dostepność fachowców.... Anna Marta C. - ocena (2) Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania w moją sprawę. Pani Adwokat... Marta C. Michał Ogrodowicz - ocena (1) W pełni profesjonalna kancelaria prawna, godna polecenia. Kancelaria... Michał Ogrodowicz Paweł - ocena (1) Wygraliśmy sprawę CHF z pomocą kancelarii. Od początku towarzyszyło nam... Paweł Wojciech - ocena (1) Profesjonalna, a jednocześnie zrozumiała dla niewprawnego klienta obsługa... Wojciech Bożena - ocena (2) Postępowanie o unieważnienie umowy kredytowej w I-szej instancji zakończyło... Bożena Dariusz - opinia (1) Polecamy! Sprawa o unieważnienie kredytu frankowego wygrana w obu... Dariusz Alina - opinia (2) Wygrana sprawa frankowa! Profesjonalnie, zrozumiale i w dobrej cenie. Alina Julian - opinia (1) Naprawdę rzeczowa i sumienna Pani Ania - pomogła w sprawie windykacyjnej i... Julian Marcin P - opinia (1) Pełen profesjonalizm Kancelaria pomogła mi w sporze z pracodawcą wszystko... Marcin P Opinia po rozprawie (1) Bardzo długo lecz pozytywnie oceniam współpracę Klient Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję Kancelarii Prawniczej "Seneka" za bezinteresowną,... Beata przejście rozwodu skutecznie i z klasą (1) Jestem pod wrażeniem obsługi Kancelarii Prawnej "Seneka". Pan Mecenas, był... Maria Sprawna pomoc Pani Karoliny z Kancelarii Seneka (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaka uzyskalam w Kancelarii. Pani Karolina... TP zdecydowanie polecam (2) potrzebowałem szybkiej i efektywnej pomocy prawnej związanej z umową cywilno... Adam skuteczni! (1) Wyegzekwowali po miesiacu polowe mojej kasy od cwaniaka z ktorym 2 komornikow... karol_sanwimex