Agata - ocena (1) Każdy, komu zależy na najlepszej, ponadstandardowej obsłudze, powinien... Agata Kamila - ocena (1) Niesamowicie profesjonalne biuro rachunkowe. Obsługa na najwyższym poziomie-... Kamila Michał Kamiński - ocena (1) Współpracujemy z Kancelarią Hejne już od kilku lat i naprawdę mogę polecić z... Michał Kamiński
Miłosława - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu! Biuro Księgowe Hejne to gwarancja spokoju i... Miłosława Natalia S. - ocena (1) Z Kancelarią Hejne współpracuje od niedawna, jednakże już wiem, że jest to... Natalia S. Elżbieta - ocena (1) Świetna współpraca wszystko ogarnięte na czas i bez zbędnego stresu.... Elżbieta Paulina D. - ocena (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, rzetelność, terminowość, wysoka jakość... Paulina D. Ricardo - ocena (1) I am very satisfied with the services of this accounting office. The team is... Ricardo Wojtek - ocena (1) Polecać będę zawsze i wszędzie! Super zespół i wyjątkowe podejście do... Wojtek Paulina - ocena (1) Biuro rachunkowe Hejne świadczy usługi księgowe na najwyższym poziomie,... Paulina Karina Hordieieva - ocena (1) Miałam przyjemność odbywać praktyki w Biurze Usług Księgowych HEJNE i była to... Karina Hordieieva Izabela - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna.Zespol sklada się z bardzo doświadczonych... Izabela Małgorzata - ocena (1) Bardzo polecam Kancelarię Usług Księgowych Hejne. Świetny kontakt,... Małgorzata Magdalena - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z kancelarią biurem rachunkowym... Magdalena Sylwia - ocena (1) Pełen profesjonalizm w obsłudze. Trafiłam do Pani Żanety z polecenia i z... Sylwia Agnieszka E - ocena (1) Świetne biuro rachunkowe z profesjonalnym i bardzo pomocnym zespołem. Obsługa... Agnieszka E Paulina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam usługi biura, czułam się zaopiekowana,... Paulina Dorota Konieczka - ocena (1) Świetny, wszechstronny zespół i naprawdę holistyczne podejście do klienta.... Dorota Konieczka Ramona Markowska - ocena (1) Od lat jestem klientem biura Hejne. Nie umiem wyobrazić sobie lepszej obsługi... Ramona Markowska Barbara - ocena (1) Absolutnie polecam - perfekcyjna obsługa. Nie muszę martwić się o to, że... Barbara