Kantor Oriak

Kantory

Gdańsk, Garncarska 33

Patricia - opinia (1) Miła obsługa, możliwość negocjacji i przede wszystkim uczciwe ceny. Chętnie... Patricia Beti - opinia (1) Najlepszy kantor od lat korzystam tylko z niego , przesympatyczna... Beti Marcin - opinia (1) Naprawdę profesjonalna obsługa, miłe i sympatyczne podejście do klienta,... Marcin
Ola Rajczak - opinia (1) Professional service, very good exchange rate offered, highly recommended. Ola Rajczak Bożena - opinia (1) Super obsługa, bardzo dobra lokalizacja,przystępne ceny.Bardzo polecam. Bożena Jarek - opinia (1) Transakcja przeprowadzona sprawnie. Obsługa bardzo miła i rzetelna. Przy... Jarek Ala - opinia (1) Byłam mile zaskoczona, że mogłam negocjować cenę. Brawo, tak trzymać. Obsługa... Ala Mik - opinia (1) Wszystko tak jak powinno być, no i super sympatyczna obsługa. Można polecać Mik Wiktor - opinia (1) Konkretnie , dobre ceny , dotrzymują słowa co do rezerwacji ceny i kwoty... Wiktor Blisko bo zaraz przy głównej drodze Gdańska (1) dobry dojazd , parking , przy banku Pekao s.a jak ktoś ma konto. Ceny jak... Wanda SĄ OK (1) SZYBKO, BLISKO , MIŁA OBSŁUGA , CENY NORMALNE JAK WSZĘDZIE A I DŁUGO CZYNNI... MIKI Czynni od 9-22 godz. -super bo przy głównej drodze Gdańska (1) Jechałem z trasy i zdziwienie bo są czynni długo bo do 22 godz no i w... Kuba Miła atmosfera wymiany pieniędzy (1) Można się dogadać co do ceny, godziny wymiany . Ewa