Karczemki-ktos tam mieszka?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Szukam opinii o tej dzielnicy. Na portalu znalazlam tylko jedna, moze ktoras z Was tam mieszka i moze cos powiedziec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Karczemki-ktos tam mieszka?

mieszkam w gdyni ale bede sie przenosic w okolice karczemek...
polecam ta okolice jest piekna.....

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

acha dziekuje

tam jest fajnie, choć bardzo różnorodne osiedle. są przepiękne domki, ale także np. bloki nowe, które mają może z 2-3 lata z obdrapaną, lub wyblakłą elewacją, dlatego jesli chodzi o mieszkanie, to najlepiej samemu sie wybrac i obejrzec jak wyglądają już zbudowane. dużo się jeszcze buduje. my bedziemy mieszkac troche dalej. tzn. dalej w str. kartuz są kokoszki i potem nasze osiedle

jakie bloki? W Karczemkach tych koło Chwaszczyna nie ma bloków!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mieszkam prawie w Karczemkach więc jeśli chcesz coś wiedzieć to pytaj :) Ogólnie wydaje mi się bardzo dobrym miejscem na zamieszkanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bloki ale beka usmiałam sie po pachy przecież to jest wieś bardzo fajna i spokojna ha ha ha bloki:)nie moge:):)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

he, he:) no to nieźle - o róznych dzielnicach mowimy. w gdańsku za oszołomem, a przed kokoszkami są również karczemki i to właśnie o nich mówię. niezła beka

aha no tak nie dogadałyśmy sie:) ale spoko ja polecam karczemni za PRZODKOWEM:):) myslałam ze to onich mowa

to ja juz nie wiem gdzie sa moje Karczemki...chodzi o te kolo Auchan

sa tam i domki i jakies "bloki" 3 pietrowe...nowe i nowe powstaja

no to jest już całkiem duże osiedle. cały czas się cos tam buduje i bloki trzypiętrowe własnie także. ogólnie fajnie. mielismy tam kupic mieszkanko, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na b. kameralne bloczki typu domki jednorodzinne w smęgorzynie. z tego co wiem, to jest tam dość przystępna cena jeśli chodzi o mieszkania w bloku. Choć jakość, moim zdaniem adekwatna do ceny. Wystarczy porównać sposób wykonania i wygląd elewacji Wiszących Ogrodów hossy z tymi o których mowa i odrazu wiadomo które tańsze. Ale jak kogoś nie stać, tym bardziej po ostatnich podwyzkach cen mieszkań, to polecam.. My zdążyliśmy jeszcze kupić taniej ale teraz... nie pozazdroszcze. Ale co ja w ogóle opowiadam? może nie chodzi wcale o kupno mieszkania, he,he? no to się rozpaplałam.

Ok dziekuje bardzo za opinie

na karczemkach za auchan mieszka moj narzeczony, bloki sa nowe i caly czas jakies dobudowuja, ale jesli chodzi o mnie to niezbyt lubie te okolice, poza tym zawsze sa tam korki .....w godzinach popoludniowych tragedia :(

Jakie korki ? Regularne korki są w jedynie stronę Kokoszek. Czasami tylko mały zator na 1 - 2 zmiany świateł jak szturmują rondo dzielni rodzice dowożący ich dzieci pod same drzwi szkoły.

na karczemki na szczescie zjezdza sie w kalinowa kolo stacji i nie stoi sie dalej ... ale wiadomo - wczesniej trzeba odstac w centrum i przed skrzyzowaniem z lostowicka. Ale to nie jest tylko problem tej dzielnicy

nie ma to jak odpowiedzieć na posta sprzed 11 lat :)

Musze przyznac ze 11 lat temu Karczemki to byl koniec swiata :) A teraz nie jest juz tak zle - widac ze poszly do przodu w pewnym momencie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...