Witam, czy ktoś miał coś tam zorganizowane? JAkie wrażenia smakowe, estetyczne i jak obsługa?
Proszę o opinie :)))
11
Re: Karczma u Wiesi w Nowej Karczmie - proszę o opinie
~anonim
(12 lat temu)
Ogólonie robi pozytywne wrazenie ;D
92
~lulka157
(12 lat temu)
Byłam tam na komunii i było ok. Jedzonko smaczne i ładnie podane. Jeśli chodzi o wesele to nie byłam, ale kuzynka była i chwaliła. Właściwie to chyba dlatego robiła tam potem komunię.
104
~ewa
(12 lat temu)
bylam polecam obiady w niedziele stol szwedzki najesz sie dosyta .mila obsluga.sympatyczna szefowa.
102
~kk
(11 lat temu)
Podbijam!!!
Jakieś nowe opinie ? czy warto tam zorganizować wesele??
32
~ola
(11 lat temu)
warto:)
74
~xxxx
(11 lat temu)
Warto !!!! jestem po weselu u p. Wiesi i jesteśmy meeeeeeega zadowoleni!
POLECAM i będę POLECAĆ :DDDDD !!!!!!
96
~edel
(11 lat temu)
Smaczne jedzenie , kelnerki są miłe , szybkie . Obiad podany w mgnieniu oka , do tego mieso dokładane . Ogólnie jest taniej w porównaniu do sąsiedzkich restauracji . Polecam !!!
114
Re: karczma u wiesi w nowej karczmie - proszę o opinie
~NIE POLECAM
(9 lat temu)
Nie polecam tego miejsca nikomu. Obsługa bardzo nie miła, traktujaca gości niegrzecznie, aż po prostu chce sie wyjść. Atmosfera jest ciężka i pretensjonalna. Jesli chcecie mieć udaną imprezę radzę poszukać innego miejsca. ..
310
~ja
(9 lat temu)
Chyba coś Ci się pomyliło, często robię tam imprezy typu urodziny itp oraz zamawiam catering. Właścicielka miła a jedzonko wyśmienite
90
~gość
(9 lat temu)
Niejednokrotnie miałam przyjemność uczestniczyć w imprezach zorganizowanych w "Karczmie u Wiesi" jedzenie przepyszne, obsługa miła, sprawna, szefowa bardzo sympatyczna. Polecam jak najbardziej.
102
~Adrianna
(9 lat temu)
Niejednokrotnie miałam tam imprezę. Jestem bardzo zadowolona. Kelnerki są bardzo miłe i profesjonalne. Obiad bardzo szybko podany, jedzenie na bieżąco dokładane, a co najważniejsze jedzenie jest bardzo smaczne. Polecam i będę dalej polecać !!
70
~Gość
(8 lat temu)
Dołączam się do wypowiedzi. Najgorszy problem był z kelnerkami, które były nieuprzejme w stosunku do gości i odzywały się niestosownie.
06
~Marcelina
(8 lat temu)
Uczestniczyłam w wielu imprezach u Wiesi i nigdy nie byłam świadkiem takiej sytuacji- wręcz przeciwnie Kelnerki wykonują bardzo profesjonalnie swoją pracę, są bardzo cierpliwie i wyrozumiale. Jeśli mają Państwo zastrzeżenia co do obslugi, to proszę udać się do innych restauracji i porównać, a następnie oceniać.