Kardiolog w Przychodni "Świętokrzyska"

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat tych lekarzy?

1. Dariusz Pskit
2. Tomasz Pusz
3. Urszula Świerczyńska - Pusz

Ktokolwiek był u w/w kardiologów? Czy może słyszałyście coś na ich temat??
Muszę pójść z moim dzieckiem w sprawie szmerów nad serduchem.
Bardzo proszę o opinię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kardiolog w Przychodni

Hm, ale to chyba nie są kardiolodzy dziecięcy. Ja ze sobą byłam u Urszuli Pusz jak i Tomasza. Pana doktora mogę polecić, rewelacyjny, bardzo dokładny jako pierwszy po 20 latach chodzenia po lekarzach wpadł aby wysłać mnie na rezonans, do pulmonologa a jak byłam w ciąży na echo serca płodu. Postawił teorię moich dolegliwości i naprawdę skierował mnie na wszelkie możliwe badania. Po kilku wizytach stwierdziłam, że trafiłam na miłego dr Housa :) A echo serca robiła mi pani Urszula
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm.... to niedobrze.... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z kardiologów dziecięcych mogę Ci polecić Macieja Chojnickiego bo i mój kardiolog na echo serca płodu mnie do niego wysłał jak i pediatra już z córką. Przyjmuje w Invikcie i ja tam byłam z wizytą w ramach NFZ ale to było to echo płodu, nie wiem jak jest z wizytą dziecka.

A to ja też byłam w Invikcie w ramach NFZ jeszcze podczas ciąży na takim badaniu....

A taraz muszę iść jeszcze raz.

Inne tematy z forum

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?