Maciej - ocena (1) Nie znam takiej drugiej Przychodni, wolałabym rzadziej tam chodzić,... Maciej Zadowolony pacjent - ocena (1) Polecam przychodnie Kardiotel . Szybkie terminy do lekarzy , bardzo miły... Zadowolony pacjent Gosia - ocena (1) Polecam przychodnie w 100%,pelen profesjonalizm Gosia
Danutka - ocena (1) Pani Doktor K. Chojnowska specjalista neurolog jest lekarzem z ogromną... Danutka beta - ocena (1) Przychodnia nowa, czysta, ładna. Panie w rejestracji bardzo miłe. Pani... beta beta - ocena (1) Bardzo dobra przychodnia, kompetentni i pomocni młodzi lekarze. Miła i... beta AK - ocena (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie / - kompleksowo, kompetentnie a także z... AK Inga - ocena (1) Byłam z babcia u okulisty, neurologa i dermatologa. W recepcji panie miłe,... Inga Inga - ocena (1) Byłam z babcia u okulisty, neurologa i dermatologa. W recepcji panie miłe,... Inga Marcin S - ocena (1) Wszystko jest na czas, wizyta punktualna, dodatkowe badania od reki. Lekarze... Marcin S Beata - ocena (1) całego serca pragnę podziękować Przychodni Kardiotel, za wyjątkową opiekę... Beata Asia - ocena (1) Witam.w dniu dzisiejszym byłam pierwszy raz w przychodni Kardiotel ul Jana z... Asia Maria - ocena (1) Miła , profesjonalna obsługa, badanie wykonane sprawnie , fachowo. Na pewno... Maria Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S. Waldemar - ocena (1) Jestem pacjentem Przychodni Kardiotel w Sopocie ul. Jana z Kolna. Jestem pod... Waldemar