Karina - ocena
7.02.2026 bylam u Pana dok.PawlaKołodziej.Zalecone mi leki posiada w cześci w domu.Ovzekiwalam dokladnego przebadania:cisnienie jak incukru poniewqz tak jest chora.Wyszlam z osrodka i omdlałam.Poprosilam tak o recep.,ktpra.poprzedni Pan dok.wypisal na stale leki poniewaz 26 mam wizyte i zabraknie mi ich zwyvzajnie.Jestem leczona psychiatrycznie jakinogolnie..Pan dok.odmowil mi jak.jeden z niewiwlu w tej placówce wypisania ich a oczekiwaniw na nie grozilo mi pogorszenie...co sie stalo stanu zdrowia.Bardzo prosze i przesttzegam innych pacjentów przed Tym lekarzwm ktory narqzil mnie na zle samopoczuxie co nadarzylo sie po 15 min.wyjscia z placowki.Panie dok.Panie Pawle ja nie klamie i posiada dok.z ktora przyszlam i o ktora proszono mnie wczesniej aby zkontrolowqc mnie delokatnie mowiąc abym bylawiaryfodna.Widovznie nie posiada Pandok.prqw do takich recept albo zwyczajnie niechcialo sie Panuntego wykonqv.Poprzepldni Pan dok.jak i inni wypisywali je.co jest w dok.panstwa firmy.jest mi ofromnie przykro...ale coz...zycie idzie dalwj a ja ledwo zyje.nie posiadam inhalatora na przewlekla chorobe jak i innych lekow ktore popraqiaja mi zycie.Powtztzam...inni lekatze czynili to i napisali