Drogo (1) Witam . Morze i kiedyś mieli karmy w fajnej cenie, ale teraz io mają drogo i... Tomasz POLECAM!!! (2) Profesjonalnie i zawsze pomocny w razie potrzeby!!! Nasz Appenzallerek od... APPENZELLER ;) Ludwikowa Rodzinka - opinia (1) Nic dodać nic ująć - pełen profesjonalizm. POLECAM !!!! Ludwikowa Rodzinka
8olcia - opinia (1) Polecam gorąco obsługa fachowa karmy są dostarczane ekspresowo bez pomyłki... 8olcia GORĄCO POLECAM!!! (1) rzetelnie, kulturalnie, sprawnie i bez problemów. Warto podjąć współprace :-) IK Amstafka- "Berta". (1) Bardzo dobry sklep internetowy"Karma Express". Szeroka gama produktów. Miły,... Bożena Polecam KarmaExpress.pl ! (1) Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla firmy KarmaExpress.pl ,... Elżbieta Górecka Same plusy (1) Bardzo dobra firma, rzetelna i miła obsługa. Dzięki tej firmie oszczędzam... Dariusz Idzikowski Naprawdę polecam! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia z... Max Sklep godny polecenia! (1) Rzetelny i solidny Sprzedawca! Miły kontakt, profesjonalne doradztwo, wzorowo... Agnieszka polecam (1) Wszystko miło sprawnie szybko. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia!!! Alex Bardzo profesjonalny sklep! (1) polecam wszystkim miłośnikom psów i kotów. Sklep rzeczywiście w pełni... Joanna profesjonalny sklep z Karma. Nareszcie (1) czuje że jestem w dobrych rękach. Mam 2 psy.dzięki znajomym poznałem... Mastif