Karmazyn

Bary

Gdańsk, Jantarowa 4

Krzysztof P - opinia (1) Jakoś i ilość potraw w kosmicznej cenie . Właściciel zadumany Krzysztof P Mieszkaniec - opinia (1) Wg mnie i znajomych najlepsza ryba w 3city Mieszkaniec Obsługa psuje to miesjce (1) Byłam w Karmazynie kilka razy w okresie zimowo-wiosennym. Zamówiłam danie i... zero profesjonalizmu
40-ste urodziny w Barze Karmazyn uznaje za super udane! (1) Dziękuje Szefowi i obsłudze za bardzo smaczne i przemiłe urodziny. Obsługa... Gosia Polecam (1) Od wielu lat chodzimy tam na rybkę i zawsze trzymają poziom. Janusz Ogromny zawód (1) Przychodzimy tu z rodziną od lat, niestety obsługa jest zawsze taka sama-... Była stała klientka niby bar rybny, a jednak... (1) moim zdaniem zupy rybnej zrobić nie potrafią. miałem wątpliwą przyjemność... Piotr Kwiatkowski Polecam (1) Przeważnie zatrzymujemy się tu tylko na piwko, jakiś czas temu jedliśmy... Iwona Świetna kuchnia, ale obługa klienta nie z tej epoki. (1) Zazwyczaj zostawiam napiwki, ale nie tym razem. Dwie kelnerki obsługujące... NXP Zdzierstwo (2) Makabra... Zamówiliśmy dwie porcje łososia z warzywami na parze, który... MW Przepyszne rybki ! (1) nigdy w życiu nie jadłam tak pysznych rybek, jak w Karmazynie, moja pierwsza... Ela Arkadiusz Wójtowicz - opinia (1) sola z sosem z kurek - rewelacja, + kominek świetna sprawa w zimowe dni... Arkadiusz Wójtowicz Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem stałą klientką Barku Karmazyn. Absolutnie nie zgodzę się opiniami... Małgorzata Super lokal, świetna rybka (1) Lokal odwiedziłem z rodziną. Duży pozytyw za atmosferę i jakość dań. Mimo... Tomek POLECAM !!! (1) Zachęcam wszystkich do odwiedzenia Baru Karmazyn. Przekonałam się o tym już... Ania POLECAM (1) Wbrew wcześniejszym komentarzom Karmazyn zasługuje na pochwałę! Należy... KR Skandaliczne zachowanie szefa (1) Na obiad czekałam 1 h. Moi znajomi, którzy zamawiali przede mną i po mnie już... IJ wystrój (2) jest wszystko wporządku,fajne jedzonko,atmosfera sympatyczna ale! fajny... Monia Wysokie opłaty za WC (1) Wszystko niby fajnie, pięknie... żarcie dobre, obsługa o.k. ale pobieranie 2... Bartek Toaleta (1) Witam.Byłem w Karmazynie z moją żoną i kolegą 22.06.11 .Wszystko byłoby ok... bologdansk