Monika - opinia (1) Do gabinetu trafiłam przypadkiem, na próbę i zostałam na stałe Monika Magda - opinia (1) Pani Ewelina super profesjonalistka w swoim fachu! Bardzo dokladna, szybka i... Magda Emilia - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, indywidualne podejście do klienta, elastycznie,... Emilia
Justyna N. - opinia (1) Polecam z całego serca! Bardzo przyjemna atmosfera. Indywidualne podejście do... Justyna N. Ola - opinia (1) Trafiłam na Panią Ewelinę przypadkiem, szukając innej opcji po wcześniejszych... Ola Alicja - opinia (1) Pani Ewelina jest przewspaniała! Depilację wykonuje szybko, sprawnie i... Alicja profesjonalnie i miło (1) Ze wszystkich zabiegów depilacji pasta cukrowa jest najbardziej trwała, mało... Emilia Szczerze polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z depilacji u Pani Eweliny, ktora jest bardzo... Ania Polecam (1) Jestem stałą klientką Pani Eweliny już od dwóch lat! Zawsze zabiegi... Izzy najlepszy salon w trójmieście ! (1) Profesjonalizm polaczony z mila obsluga, dostosowaniem sie i elastycznosc w... Natalia