KartCenter

Gokarty

Sopot, 3 Maja 69c

-------Obecnie najlepszy tor w 3mieście !!!!!------------------------------- (1) Byliśmy z znajomymi na torze w Sopocie. Obsługa na torze bardzo miła wszystko... Sylwester Super zabawa !!! (1) Bardzo fajny tor, przyczepność aż urywa głowę. Byliśmy większą ekipą (12... Chochlik Nareszcie.. (1) Najlepszy tor kartingowy w Polsce (jezdzilem na wielu) Niema co pisać.... Piotrek W.
tragiczna obsługa (1) Witam. Do dziś byłem stałym klientem KC. Jeździłem u nich przynajmniej raz w... Adam Super. Sopot (1) Super byłem na torze w sopocie super lokalizacje, miła obsułga. Według mnie... Maciek gdzie ten nowy tor ? (1) nowy tor miał być już w kwietniu, a jest koniec maja - na stronie www ciągle... msz Tor widmo (1) Kiedy byłem tam 29.01.2009 wszystko OK. Naprawdę bardzo fajny tor, ciekawy,... Piotr YES YES YES!!! (1) Oceny powinny mówić same za siebie. Super frajda, troche boli w portfelu,... Halfalien Zdecydowanie polecam :) (1) Frajda jest nie słychana. Jedyne zastrzerzenia mam do tego całego mostka -... misiooo REWELACJA!!!!!!!!! (1) Świetne przeżycia, byliśmy całą dużą ekipą i już umawiamy się na kolejny raz... little Adrenalina powyżej poziomu MAX (1) Firma nieporównywalnie lepsza od konkurencji. Wiadomo, znajdzie się kilka... nie VIP SUUUUUPER! (1) Niesamowita przygoda! Andrzej