Michał - opinia (1) Gorąco polecam , miła obsługa , szybkie gokarty i ciekawy tor. Michał Mega jazda!!!! (2) Muszę powiedzieć ze na tak szybkich kartach dawno nie jezdziłem. Start ze... Piotr Polecam! (1) Witam, dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem, jeździłem z... Damian
polecam (1) Karty idą jak złe! Nie to co w multikinie. Profesjonalna obsługa. Chłopaki... Radas marek - opinia (1) Bardzo dobra konfiguracja toru, bardzo dobry sprzęt, obsługa SUPER, co ważne... marek super zabawa dla dziewczyn z Pro-Masaż-u (1) kto by pomyślał, że Kart Team z Gdańska organizuje profesjonalne wyścigi... masażystki Pro-Masaż polecam (1) Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry sprzęt. Ciekawy tor. Ceny... zl dobre karty ! (1) dotychczas jeżdziłem tylko u konkurencji z Sopotu. Kart Team ma zdecydowanie... msz SUPER (1) byłem dziś z dziewczyną na jej urodziny. świetna, miła i kompetentna... rooseck Adrenalina buzuje !!! (1) Adrenalina buzuje! Urzadzilismy zawody na tym obiekcie i zabawa wypadla... BloodBin polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam. Jeździłem na 3 torach w 3mieście i patrząc na... TommiB ZABAWA (1) TURBOZABAWA Szczerze POLECAM ten klub gokardowy z dwóch powodów: po... Grześ z Gdańska superrros! (1) super zabawa!!! fachowa obsługa miłych panów i fajna adrenalinka dla dużych i... dzina felina Dlaczego NAJLEPSZY tor w trójmieście? (1) To co piszę w pierwszych zdaniach to wynik mało zachęcającej opinii Bacy.... Tomasz Burcon hehehe tak trzymac nie puszczac!! (2) co to są za wypowiedzi?? czy ktoś z osób piszących ma pojęcie o ściganiu się?... Baca Polecam - byłem pierwszy raz na gokartach (1) Pierwszy raz na gokartach - ja i mój 12 letni syn. Obsługa wykazała należyte... Alf SUPER SUPER SPRAWA !!!!!!!! (1) Kolega mnie namówił i poszedłem ale uwierzcie mi nie mam czego żałować po raz... ZADOWOLONY Świetna Zabawa w Kart Team (1) Gorąco polecam Kart Team, świetna zabawa, super atmosfera, meeega szybkie... Romanista byłem - sprawdziłem - wrócę (1) Panowie profesjonalnie podeszli do sprawy - opowiedzieli o technice,... Mega zadowolony ;]