Chodzilam na kurs w ramach NFZ. Zajęcia prowadzone całkiem fajnie, dodatkowo możliwość korzystania z webinarow o roznej tematyce. Niestety jesli chodzi o opiekę poporodowa to stanowczo nie polecam. rodziłam w święta, zglosilam poród przez stronę internetową tak jak o to proszono, dodatkowo wysłałam sms kiedy wychodzimy, przez tydzień NIKT się do mnie nie odezwal. W koncu zadzownilam, bo potrzebowalam zdjąć już szwy (byla juz 9doba po porodzie..), umowilam wizyte z Pania polozna ktora o niej zapomniala. zadzownilam więc po raz kolejny i przyjechala w umowiony wczesniej dzien, ALE wzięła podpisy za wszystkie wizyty z góry (mój błąd że podpisałam) na wychodnym mówiąc że jeśli będę chciała ją widziec mam dać znac (dala nr telefonu gdzie na odpowiedź na pytanie też trzeba było czekac). To logiczne, że przy pierwszyn dziecku chciałabym ją widzieć chociażby po to by spojrzała na malucha czy wszystko ok, bo może ja nie wszystko zauważałam, ale nie prosilam o wizytę, bo jak miały być takie "na siłę" to już lepiej wcale.
Niestety zważając na opiekę poporodową nie pooecam tej szkoły rodzenia.