Sandra - ocena (1) Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Supermama. Sandra Kamila - ocena (1) Bardzo przydatna wiedza, miła atmosfera :) Kamila Yelyzaveta Yatsuk - ocena (1) Uczestnictwo w zajęciach szkoły rodzenia było jedną z najlepszych decyzji,... Yelyzaveta Yatsuk
Dagna - ocena (1) Profesjonalne podejście i ogrom wiedzy prowadzących położnych. Dużo... Dagna Agata - ocena (1) Ogólnie polecam Agata Ewelina - ocena (1) Szkola rodzenia Supermama to najlepszy wybor :) bardzo goraco polecam i... Ewelina Maja - ocena (1) Polecam serdecznie. Dużo informacji, dużo wiedzy i dużo uśmiechu :) Maja Przyszła mama - ocena (1) Jak dla mnie zajęcia on-line bardzo ciekawe,można zadawać pytania.Prezentacje... Przyszła mama Hanna - ocena (1) Bardzo polecam, bez zdobytej wiedzy byłabym przerażona! Bardzo fajny kurs,... Hanna Adriana M - ocena (1) W tym tygodniu zakończyłam kurs w Supermamie. Jestem bardzo zadowolona,... Adriana M Iza - ocena (1) Super, profesjonalnie. Iza AiK - ocena (1) Panie są cudowne, zajęcia online i stacjonarne wszystko nam idealnie... AiK Marta - ocena (1) Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotowany plan nauczania! Marta Kateryna - ocena (1) Polecam tę szkołę, nasze zajęcia rozpoczęły się w sierpniu i zakończyły w... Kateryna Mama Oli - ocena (1) Pozytywne wrażenie Mnóstwo materiałów dydaktycznych i wiedzy przekazanej na... Mama Oli Paulina - ocena (1) Wspaniałe Panie położne z ogromną ilością wiedzy. Paulina Natalia - ocena (1) Bardzo polecam, dużo materiałów, fajny personel :) Natalia Kasia - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia supermama. Dużo wsparcia i merytorycznej wiedzy... Kasia Ania - ocena (1) Super szkoła najlepsze położne Ania Patrycja - ocena (1) Polecam z całego serca. Wszystkie Panie Położne cudowne z ogromną wiedzą,... Patrycja