Biuro Rachunkowe Gdynia - opinia (1) Udana długoletnia współpraca. Zawsze pomocni. Szczerze mogę polecić. Biuro Rachunkowe Gdynia Sylwek - opinia (2) Miła i profesjonalna obsługa. Potrafią skutecznie i rzetelnie rozwiązywać... Sylwek Tomek Plaża - opinia (1) Współpraca od wielu lat. Zawsze wysoki poziom usług. Tomek Plaża
Spider - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Szybki Serwis. System Gastro działa bez zarzutu. Polecam. Spider Prima - opinia (1) Najtańszy przegląd kasy fiskalnej w trójmieście. Polecam !!! Prima Bargan - opinia (1) Miła obsługa. Duży wybór kas fiskalnych dostępnych od ręki. Kupiłem... Bargan Miłosz Przybylski - opinia (1) Nie mogłem doprosić się o pomoc serwisu z Gdyni. Przyjechali panowie z Weja i... Miłosz Przybylski Janka M. - opinia (1) Szybka reakcja i doskonały serwis ! Polecam !!! Janka M. Ryszard Kukliński - opinia (2) Super fachowcy, doskonały kontakt. Ryszard Kukliński marcinmaglakis - opinia (1) Kupiłem tanią kasę fiskalną. Podłączyli, przeszkolili. Szybko i sprawnie.... marcinmaglakis Dżoana - opinia (1) Szybko i sprawnie. A najważniejsze niedrogo :) Polecam !!! Dżoana Antoni - opinia (1) Świetna firma. Dobra obsługa. Największe ukłony dla Pani Joasi, która zawsze... Antoni installos - Systemy Zabezpieczeń. - opinia (1) Najlepsza firma z branży jaką znam. Zawsze profesjonalnie podchodzą do... installos - Systemy Zabezpieczeń JanDaro - opinia (1) Kupiłem Kasę fiskalną Novitus Nano. Cena konkurencyjna. Bardzo miła obsługa i... JanDaro TechB - opinia (1) Udana współpraca od wielu lat. Rzetelny, sumienny serwis. Nie muszę pamiętać... TechB JanekM - opinia (1) Jestem pod wrazeniem obsługi. Bardzo uprzejma i cierpliwa pani Joanna pomogla... JanekM Joanna - opinia (1) Kończył mi się przegląd. Obecny serwis nie kwapił się do przyjazdu.... Joanna lego constructor - opinia (1) Kupiłem kasę fiskalną w najniższej cenie na rynku. Polecam ! lego constructor subway - opinia (1) Trafiłem na reklamę na portalu - zadzwoniłem, dostałem rabat i jestem mega... subway Marcin M. - opinia (1) Fachowy serwis. Przeglądy zawsze w terminie. I najważniejsze - TANIO ! Marcin M.