Re: Kaszubska Strzecha
Pomarańczka
(19 lat temu)
Kaszubska Strzecha Goręczyno
Autor: anka1508 20-01-2006 12:36 wyślij odpowiedź
poproszę o opinie....
Re: Kaszubska Strzecha Goręczyno
Autor: MadziaK 20-01-2006 13:32 wyślij odpowiedź
Nie wiem jak wesela, ale mialam tam spotkanie firmowe i bardzo, bardzo milo wspominam:)) Jedzenie bylo ok i fajna atmosfera.
***MadziaK***
Autor: liv 20-01-2006 13:39 wyślij odpowiedź
byl juz ten watek na forum i wlasciwie wszyscy chwalili to miejsce. Zaintrygowana wzielam Przyszlego i pojechalismy 'na zwiady'. I musze Ci powiedziec, iz zakochalismy sie w tym miejscu dojezdzajac do bramy. I dlatego wlasnie tam bedziemy miec wesele w wrzesniu tego roku.
Kilka dni po pierwszej wizycie w Goreczynie zgadalismy sie ze znajomymi, ktorzy mieli tam kilka imprez firmowych - byli zachwyceni. Podobno pyszne jedzenie, mila szybka obsluga i niepowtarzalny klimat!
Autor: Nicka 20-01-2006 15:36 wyślij odpowiedź
Liv ja też mam tam wesele we wrześniu :) A kiedy masz dokładnie??
Miejsce zachwyca od pierwszego widoku :) A co do nieprzyjemnego zapachu czasmi to też to czułam, przez chwilę nawet się zawachałam przy podejmowaniu decyzji ale urok miejsca zwyciężył :) Mam nadzieję, że w dniu mojego wesela będą wiałypomyślne wiatry :) (a poza tym na sali już tego nie czuć i po chwili nos sie przyzwyczaja :)
Pozdrawiam
Autor: kati 20-01-2006 20:20 wyślij odpowiedź
A ja jestem szczęsliwa poniewaz w czerwcu mam tam wesele, a ślub w cudownym wiejskim kościółku z XVII wieku również w Goręczynie. Jak tam weszłam po raz pierwszy i poczułam zapach starego drewna wiedziałam że to jest to. Dla ludzi kochających takie romantyczne klimaty....Polecam.
Autor: liv 20-01-2006 20:20 wyślij odpowiedź
my bedziemy sie bawic w Goreczynie 16.09.06. chcielismy tydzien wczesniej ale gdy pojechalismy zarezerwowac termin /we wrzesniu ubieglego roku/ to 16.09 byl jedynym wolnym terminem w tegorocznym sezonie letnim.....
Czyzbys to Ty byla ta szczesciara z 09.09.06????
Autor: betiblue1 20-01-2006 20:30 wyślij odpowiedź
Ja mam wesele 30 czerwca, pieknię tam jest , ale jedno mnie przeraża dowóz gości z Gdańska !!!!!!!!!!!!! Jeszcze nie mam wynajętego autokaru. Też martwiłam się tym zapachem , ale urok tego miejsca zwyciężył.
Pozdrawiam Beti :)
Autor: liv 20-01-2006 21:12 wyślij odpowiedź
Beti, my tez bylismy w pierszym momencie przerazeni ale gdy usiedlismy i na spokojnie zastanowilismy sie nad sprawami organizacyjnymi to okazalo sie, ze prawie cala rodzina i wszyscy przyjaciele pojada wlasnymi samochodami /chca byc niezalezni/. Po weselu odespia, pobaluja jeszcze na poprawinach i dopiero wtedy do domu. Nocleg rozwiazuje wiec kilka problemow.
My - tak w rezerwie - byc moze zarezerwujemy wstepnie mikrobus ale wydaje sie nam, ze nie bedzie potrzeby, by go wykorzystac. Zastanowcie sie dobrze i porozmawiajcie z rodzina - byc moze wiekszosc zdecyduje sie jechac wlasnym srodkiem komunikacji i uda sie Wam tak podzielic gosci, by wszyscy zabrali sie razem? Byc moze obejdzie sie bez autokaru? To przciez dodatkowe koszta.
Autor: betiblue1 20-01-2006 22:10 wyślij odpowiedź
My nie mamy poprawin , ponieważ robimy w piatek (innego wolnego terminu nie było). Do godziny 11-12 musimy opóścić Kaszubską :(
a połowa osób to jest z zagranicy i nie będą samochodami :(.....
Pozdrawiam Beti :)
0
0