Kaszubski Park Miniatur

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Właśnie sobie szkam jakiś atrakcji na majówkę ( w okolicach Sierakowic, Czarnej Dąbrówki) i znalazłam ten Park Miniatur była może któraś z Was tam z dziećmi?

Albo znacie może wtamtych okolicach jakieś fajne atrakcje dla 3 latka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kaszubski Park Miniatur

Byłam tam z dziećmi. Dla dzieciaków atrakcji mało, samo oglądanie miniaturek zajęło nam około 20 min poza tym jest mini zoo i figurki postaci z bajek. Mały plac zabaw. Nie wiem jak na majówkę, ale jak ja byłam to całość zajęła nam około godziny. Wyruszyliśmy potem do diabelskiego kamienia nad jeziorko. Pojechaliśmy zobaczyc bunkier Gryfa Pomorskiego i tu się zaczeła zabawa dziecicki biegaly skakały po lesie. Taki mały wypad za miasto.

a moja mała bardzo miło wspomina wypad do parku miniatur. mogła karmić kozy i głaskać osiołka i kucyka, są zjeżdżalnie i trampoliny. faktem jest że dużo tego tam nie ma, ale miło wspominam ten czas:)

My byliśmy w tym parku wprawdzie w tamtym roku, Młody miał 1,5 roku więc nie wykazywał specjalnego zainteresowania tymi makietami. Z kolei z drugiej czesci parku z figurkami bajkowymi nie chciał wychodzić. Ogólnie nie jest to za duże, ale można przyjemnie spedzić trochę czasu.

dziewczyny dzięki za opinie
ktoś jeszcze może był ?

My bylismy w zeszłym roku i mojej młodej bardzo się podobało. Chciała nawet wchodzic do środka tych domków, najbarziej podobało się jej jak mogła karmić zwierzątka i figurki z różnych bajek.

mój młodzieniec - 9 lat - zadowolony. Miniatury OK - dobrze zrobione. Bajkowa Kraina - kilkadziesiąt postaci z bajek. Zamek strachu - nieduży ale interesujący. Super gabinet śmiechu. Jest osioł, kucyk owieczki, kózki, daniele, szop pracz. Wszystkie praktycznie jedzą z ręki. Super sprawa. Ważne wszystko w ramach jednego biletu. Ja polecam

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Adwokat- rozwód- podział majatku (61 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....