Michał - ocena (1) Pani Kaja to najlepsze co mogło nam się przytrafić kupując wymarzoną... Michał janik - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, jestem zadowolony. janik Tomasz - opinia (1) Profesjonalne i bardzo życzliwe podejście. Wszystko załatwione na tip top.... Tomasz
Kasia Cebula - opinia (1) Na początku tego roku szukałam zdalnie mieszkania w Gdyni, gdzie chciałam się... Kasia Cebula Jakub Lewandowski - opinia (1) Pani Małgorzata Janucewicz - doskonała znajomość rynku, głęboka wiedza... Jakub Lewandowski Marzena i T.Wojciech Kossak - opinia (1) Transakcja sprzedaży naszego lokalu mieszkalnego na ul. Morskiej w Gdyni... Marzena i T.Wojciech Kossak Zygmunt Koniczko - opinia (1) Kompleksowa, fachowa i bardzo przyjazna obsługa. Transkacja do której... Zygmunt Koniczko PROFESJONALNA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA (1) Agencji Nieruchomości w Gdyni aż trudno zliczyć. Z opinii znajomych... Gosia Dwie profesjonalistki (1) Panie podchodzą do swojej pracy w pełni profesjonalnie. Zrealizowałem z Panią... Bogdan