Kaszuby

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Poszukuje jakiegoś hotelu na przyjęcie ślubne na 90-100 osób.Najlepiej na Kaszubach i z baza noclegową.W granicach do 130 zł z noclegiem.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kaszuby

Za tą cenę z noclegiem ciężko będzie Ci coś znaleźć

Może spróbuj w "Oleńce" w Tuchomku k.Chwaszczyna.

W Oleńce ostatnio byłam zapoznać się z ofertą.....i bardzo się rozczarowałam....
120zł/os.+15zł/os/h za poprawiny od14.00-20.00,a każda następna godzina 50zł. Jeśli chodzi o noclegi, to za każdą osobę płacisz. Pokój z umywalką ok.20zł, a pokój z łazienką ok.35zł.
Poza tym Pani mało sympatyczna....,a sala składa się z sali bankietowej i z sali tanecznej (zespół ulokowany przy drzwiach balkonowych, mam potwierdzoną informację,że są straszne przeciągi).
A wybór należy do Ciebie, mimo wszystko warto pojechać osobiście....

Jedyne o czym wiem to Dworek na Błotach w Załakowie k/ Sierakowic miejsc noclegowych jest 20 ale za wesele z poprawinami kasują ok 3000 ale w tym już jest wliczone dużo rzeczy (niestety nie wiem czy noclegi też)

Dzięki bardzo czy możesz mi podac namiary? Bardzo dziękuje

Pensjonat "U Czórlińściego" w Chmielnie. Mieliśmy tam wesele w kwietniu. Było przepięknie, goście zachwyceni. Jeśli chcesz to służę dalszymi informacjami oraz ew. zdjęciami.

Pani Kasiu 100.Czy może mi pani przesłac na priv.zdjecia i inf. odnośnie tego pensjonatu i Pani wesela.Z góry dzieki bardzo.Mój adres :tojaaguska@wp.pl

Droga Kasiu 100!
Ja również proszę o informacje! Szcególnie zależy mi na tym ile osób bawiło się u Czórlińskich i gdzie obyła się uroczystość zaślubin? W kościele w Chmielnie?

Kasiu ja również czekam na zdjęcia i opis pensjonatu
staroscinka@wp.pl

Pani Kasiu 100.Czekam na fotki i inf. o tym pensjonacie.Bardzo prosze.mój adres :tojaaguska@wp.pl

Pani Kasiu100!

Czy mogę prosić o namiary?
Z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Kamila

Kama!
Mam cały czas problemy z komp., więc podaję tylko link do strony www
http://www.maxmedia.pl/czorlinski/

Proponuję się kontaktować z właścicielką, osoba b. konkretna, zorientowana, uczciwa. A Kaszubskie klimaty naprawdę warte są zachodu. Ważne jest też to, że za cenę samej restauracji w 3mieście udało nam się również przenocować gości (w samym pensjonacie oraz na licznych kwaterach agroturyst. ) Moja rodzina i znajomi do tej pory wspominają kwietniową "wycieczkę".

Jak wiesz gdzie są Sierakowice to znajdziesz bez problemu Puzdrowo z tamtąd już są takie drewniane znaki aż do samego dworku. Niestaty nie znam nr telefonu. Wiem tylko że właścicielami są p. Stencel ale jak pojedziecie w weekend to zawsze ktoś tam będzie i wszystko wam powie.

polecam
Lesny dwór w Sulęczynie k/Kartuz.Jest tam przepieknie,dworek nad jeziorem,w lesie.Organizacyjnie rewelacja i jedzonko pyszne.
zobacz na stronie www.lesnydwor.pl
tylko moze byc malo miejsca ,wiecej niz 80 osób szef nie polecał.My też chcieliśmy na początku na 100,ale nie mogliśmy nic znależć.Jak zobaczyłam to miejsce to zredukowaliśmy liste gości do 80 a przyjechalo 70.
polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Pensjonat "U Stolema" w Ostrzycach