Kat.B
Teoria odbyła się sprawnie,wiedze P.Krzysztof który prowadził zajęcia przekazywał w interesujący sposób. Fakt,który sprawił,że niestety nie polecam osrodka jest taki,iż jazdy które również miałam z P Krzysztofem mimo,że odbywały się wystarczająco często,to wychodziłam z nich poddenerwowana. Oczywiście nie urodziłam się Kubicą i niektórych rzeczy uczyłam się wolniej. Na jednej z jazd nie zareagowałam odpowiednio do sytuacji,do czego miałam pełne prawo gdyż przeciez dopiero się UCZYŁAM. P. K zareagował dla mnie źle komentując"bym nie zachowywała się jak blondynka, która nie wie co należy zrobić". I PODKREŚLAM, to nie było powiedziane tonem żartu! Gdyż nie jestem osobą która na krytykę reaguje złością, jednak jeśli słyszę w moją stronę podniesiony/zdenerwowany ton, to coś jest nie tak. Zmieniłam instruktora na P.Ale,która jest super, dlatego jest tak rozchwytywana,przez co jazdy trwały bardzo długo. Również pragnę zaznaczyć,iż mogłam jeździc tylko popołudniami,gdyż w rozmowie z P.Jackiem odniosłam wrażenie,że to cóż..moja wina. Owszem P.Jacku pracuję,tak jak Pan,mam czas ograniczony,ale jestem pewna,że gdyby płacono za kurs po odbytych jazdach,sytuacja wyglądałaby inaczej.