Wszystkim tym, którzy potrzebują firmy stolarskiej do wykonania mebli na zamówienie do łazienki w Gdańsku, a także do wykonania innych np. szafa w zabudowie albo meble do salonu, gorąco polecam firmę meblew! Pierwotnie szukałam inspiracji w necie, następnie odwiedziłam różne salony w Trójmieście i bezkonkurencyjnie pan Krzysztof z meblew w Gdańsku przebił wszelką konkurencję. Od pierwszego kontaktu telefonicznego na początku, przez rozmowę i zidentyfikowanie potrzeb, przez zaproponowanie ciekawego rozwiązania i montaż aż do finalizacji zamówienia - pełen profesjonalizm i mega pomoc. Po prostu okazał się najlepszy. zleciłam wykonanie całej łazienki wraz z zabudową wkoło wc oraz szafkę pod umywalkę z szufladami i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem zachwycona efektami! Montaż wykonany starannie, panowie sumienni w swojej pracy i wszystko wykonane terminowo bez poślizgów i zmian terminów. Cena może nie najniższa bo blat jest wyjątkowy - z grubego szkła- co widać na zdjęciu. Można dostać rabat przy większym zamówieniu więc jest miło. Polecam i umawiajcie się na konsultacje! Trzeba tylko być przekonanym do tego co się chce i w zdecydowany sposób podjąć decyzję. Polecam.