Tomasz - ocena (1) Zdecydowanie polecam Robekada! Od początku do końca wszystko przebiegło sprawnie Tomasz Rafi - ocena (1) Podeiście do klienta bardzo profesjonalne juz na etapie projektowania i w... Rafi Rafi - ocena (1) Podeiście do klienta bardzo profesjonalne juz na etapie projektowania i w... Rafi
Alicja - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, wszystko wytłumaczone, jeśli chodzi o dobór... Alicja Anna - ocena (1) Szybka i sprawna obsługa. Zamówiliśmy łóżko z materacem, wszystko zgodnie z... Anna Monika - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka firmy, która profesjonalnie, terminowo i z dbałością o... Monika Szymon - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam tego stolarza. Kuchnia, którą dla mnie wykonał,... Szymon Iwona - ocena (1) Minęło 5 m-cy od projektu Andrzeja Talaśki, wpłacone 20000 zł, brak mebli,... Iwona Monika - ocena (1) Rodzina zachwycona projektem. Fakt, trochę trzeba było poczekać, bo termin... Monika Artur - ocena (1) Zamówienie kuchni w IZI Kuchnie to była największa pomyłka. Nerwy, opóźnienia... Artur Piotr - ocena (1) Pan Krzysztof to stolarz z prawdziwego zdarzenia profesjonalista w każdym... Piotr Marta - ocena (1) Realizacja przebiegła sprawnie, a efekt końcowy jest zachwycający. Meble... Marta Paweł - ocena (1) Mowią, że kuchnia bedzie za miesiac, płacicie i jednak za pół roku. Paweł Agnieszka Kljańska - ocena (1) Zamawiałam dwie szafy oraz zabudowę do łazienki. Bardzo dobry kontakt z... Agnieszka Kljańska Weronika - ocena (1) Bardzo polecam! Stolarz wykonał pracę solidnie, terminowo i z dużą dbałością... Weronika Artur - ocena (1) Fachowo wykonana zabudowa. Polecam Artur Ewa - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Ewa Paulina - ocena (1) Bardzo profesjonalnie wykonane meble, polecam. Paulina Marzena z Rumi. - ocena (1) Jestem mega zadowolona z zabudowy wiatrołapu, pięknie,solidnie i szybko... Marzena z Rumi. katarzyna - ocena (1) kuchnia, meble do łazienek oraz szafki pod skosy zrobione z dokładnością i... katarzyna