Kuchenny blat (1) Nie poprawnie został zamontowany zlew polecają firmę montażową adko... Anatol Bozena - ocena (1) Klient Bozena:Jestem b.zadowolona z drzwi 2pary.monterzy.super.Pani Eliza... Bozena Małgosia - ocena (1) Firma Meblew, to jakość sama w sobie. Cierpliwość i dokładność to był klucz... Małgosia
Marek P - ocena (1) Montaż mebli we wrześniu. Wszystko przebiegło sprawnie od projektu po... Marek P MA - ocena (1) Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego salonu , ponieważ... MA MA - ocena (1) Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego salonu , ponieważ... MA Wiesława - ocena (1) To już drugie zlecenie, które wykonała firma MEBLEW .najpierw zrobili dla... Wiesława Róża i Tadeusz z Babich Dolów - ocena (1) Polecamy firmę Classic Meble w Kosakowie. Projekt P. Aurelii odmienił i... Róża i Tadeusz z Babich Dolów Hanna - ocena (1) Chciałabym w imieniu swoimi i męża podziękować Panu Robertowi i całemu... Hanna Darek Gdańsk - ocena (1) Świetna obsługa oraz projekt dopasowany do moich potrzeb. Użytkuję sama... Darek Gdańsk Piotr Wojdat - ocena (1) Bardzo dobra realizacja, przedstawiłem projekt od architekta i wykonali bez... Piotr Wojdat Anna - ocena (2) To już moja druga kuchnia robiona przez Fama Design. Pierwsza wykonywana była... Anna GGG - ocena (1) Polecam. Wszystko ok GGG Joanna - ocena (1) Szczerze mówiąc, byłam zaskoczona, widząc niektóre negatywne opinie mam... Joanna Aga - ocena (1) Bardzo miła obsługa, możliwość negocjacji cen oraz szybki termin realizacji Aga Dotota - ocena (1) Firma Kuchnie Kama zaprojektowała I wykonała dla mnie zabudowę kuchenną.... Dotota 45yh45y3 - ocena (1) ertwygh4yh456yh 45yh45y3 hgwerthrth - ocena (1) ergwerhgewrgerw hgwerthrth retyjt5yjty - ocena (1) eryhgretwyhrt5jhretyjh retyjt5yjty Odradzam - ocena (1) Odradzam z korzystania z usług firmy: Gdańska Fabryka Mebli (wcześniej:... Odradzam