Joanna M. - ocena (1) Jestem szczęśliwą posiadaczką kuchni zaprojektowanej i zmontowanej przez... Joanna M. Mateusz - ocena (1) Właśnie jestem po montażu. Wbrew różnym opinią moja kuchnia jest solidnie... Mateusz MebLew - ocena (1) Dzień dobry, Gorąco polecam firmę MebLew z Gdańska -zajmującą się produkcją... MebLew
Piotr - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi tego stolarza. Wykonana zabudowa jest... Piotr Łukasz - ocena (1) Super robota, bardzo szybko, świetna jakość wykonania, bardzo rozsądna cena.... Łukasz Julia - ocena (1) Wykonanie mebli do całego mieszkania przebiegło sprawnie i profesjonalnie.... Julia Ewelina - ocena (1) Bardzo gorąco polecam firmę Meblev wszystkim osobom szukającym rzetelnej i... Ewelina Anna - ocena (1) bardzo dobrej jajkości niemieckie kuchnie w super atrakcyjnych cenach!!!... Anna Zbyszek - ocena (1) W wyborze wykonawcy w 100% kierowałem się opiną ludzi, którzy korzystali z... Zbyszek Klaudia - ocena (2) Firma jest nierzetelna oraz nieprofesjonalna. Usługa została wykonana po... Klaudia Julia - ocena (1) Pan Krzysztof i reszta ekipy firmy Meblew to świetni fachowcy, kuchnia... Julia Gabriela - ocena (1) Długo szukałam firmy, która połączy świetną jakość z dobrą ceną i tu się... Gabriela Karolina - ocena (2) Polecam z całego serca! Jestem bardzo zadowolona z kuchni - projekt... Karolina Andżelina - ocena (1) Rewelacja ! Przez cały czas projektowania i wnoszenia korekt byłam w stałym... Andżelina Beata - ocena (1) Bardzo dobra robota, meble są takie jakie chcialam,wszystko się mieści,polecam Beata Nordtech - ocena (1) Doskonała obsługa. Extra jakość. Projekt i wykonanie na najwyższym poziomie.... Nordtech Monika - ocena (1) Profesjonalna obsługa, rzetelna informacja, jakość Monika Karol - ocena (2) Bardzo dobry kontakt, a doradztwo pani Natalii to duży plus. Czuć... Karol Grzegorz - ocena (1) Mega profesjonalizm. Grzegorz Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z NP Studio. Fachowe doradztwo oraz... Kasia