Piotr Wojdat - ocena (1) Bardzo dobra realizacja, przedstawiłem projekt od architekta i wykonali bez... Piotr Wojdat Anna - ocena (2) To już moja druga kuchnia robiona przez Fama Design. Pierwsza wykonywana była... Anna GGG - ocena (1) Polecam. Wszystko ok GGG
Joanna - ocena (1) Szczerze mówiąc, byłam zaskoczona, widząc niektóre negatywne opinie mam... Joanna Aga - ocena (1) Bardzo miła obsługa, możliwość negocjacji cen oraz szybki termin realizacji Aga Dotota - ocena (1) Firma Kuchnie Kama zaprojektowała I wykonała dla mnie zabudowę kuchenną.... Dotota 45yh45y3 - ocena (1) ertwygh4yh456yh 45yh45y3 hgwerthrth - ocena (1) ergwerhgewrgerw hgwerthrth retyjt5yjty - ocena (1) eryhgretwyhrt5jhretyjh retyjt5yjty Odradzam - ocena (1) Odradzam z korzystania z usług firmy: Gdańska Fabryka Mebli (wcześniej:... Odradzam Andrzej W - ocena (1) Meble wykonane z najwyższą starannością. Polecam. Andrzej W Gosia Bukowska - ocena (1) Polecam! Wzorowa współpraca. Kuchnia po 8 tygodniach od zamówienia stała... Gosia Bukowska Karolina - ocena (1) Zaczynając od rozmowy przy kawie , poprzez projekt , zamówienie i realizację... Karolina Agata - ocena (1) Bardzo rzetelne wykonane, sumienny, terminowy, polecam pana Szymona,... Agata Dorota Jakubowska - ocena (2) Bardzo polecam usługi stolarstwa Mazu. Świetny fachowiec, profesjonalne... Dorota Jakubowska Wiesława - ocena (1) Wszystko załatwiane za pomocą internetu, spoza granic Polski. Cierpliwość... Wiesława Alelsandra - ocena (1) Zamówiłam u Pana Szymona szafę na wymiar. Podczas przygotowywania projektu... Alelsandra Katarzyna Lis - ocena (1) Z usług Pana Szymona korzystaliśmy przy okazji zmiany kuchni. Jesteśmy bardzo... Katarzyna Lis Jadwiga - ocena (2) Bardzo polecam, Pan Szymon zrobił mi w mieszkaniu bardzo ładną kuchnie szafę... Jadwiga Bartosz Nowak - ocena (1) Polecam wykonawcę jako rzetelnego i solidnego, mimo drobnych problemów przy... Bartosz Nowak