Zuzanna - ocena (1) Nie polecam ! Firma po podpisaniu umowy przstaje się odzywać z Szefem Panem... Zuzanna Maciej Osmanowski - ocena (1) Pan Bartek jest profesjonalistą polecam serdecznie! Maciej Osmanowski Robert - ocena (1) W ostatnim czasie zamówiliśmy kuchnie, garderobę i parę szaf. Jesteśmy mega... Robert
Anna Sadowska - ocena (1) KAMA wykonała dla nas zabudowę kuchni, szaf w przedpokoju i szafy w sypialni.... Anna Sadowska Zbigniew - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi stolarskiej. Bardzo dziękuję i... Zbigniew Kacper - ocena (1) Fantastyczny kontakt , świetnie mi się dobierało wszystkie elementy kuchni... Kacper Marta - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy Inna Projekt, jako firmy rzetelnej,... Marta Ania - ocena (1) Firma As Projekt jest firmą napewno godną polecenia . Pan Sławek to człowiek... Ania Jagoda - ocena (1) Firma FamaDesign w 2023 roku wykonała kompleksową zabudowę mieszkania... Jagoda Pablo - ocena (1) Tanio, szybko i bardzo fachowo! Meble wykonane z dużą starannością i... Pablo Aga - ocena (1) Świetni fachowcy. Bardzo duży wybór nowiczesnych kuchni. Obsługa jak na jak... Aga Karol - ocena (1) Polecam NP Studio. Świetny kontakt z Panią Natalią, dobry stolarz i piękna... Karol Kuba - ocena (1) Kameralne studio z nieszablonową ekspozycją. Pani Natalia posiada olbrzymie... Kuba Iga - ocena (1) Dzięki Bairi mam w mieszkaniu śliczną kuchnię, taką jaką sobie wymarzyłam.... Iga Sebastian - ocena (1) Designerska i funkcjonalna kuchnia Odebrałem właśnie kuchnię od INNA... Sebastian Leszek - ocena (2) Firma stworzyła dla Nas przepiękny projekt kuchni na wymiar. Ich... Leszek Barbara - ocena (1) Opracowanie techniczne projektu kuchni P.Natalii i staranność montażu na 5+... Barbara Błażej - ocena (1) Polecam, p. Natalia profesjonalnie i z życzliwością podchodzi do klienta,... Błażej Joanna - ocena (1) Indywidualne podejście, dbałość o szczegóły, profesjonalizm i terminowość Joanna Agnieszka - ocena (1) Wszystko cudownie! Polecam Agnieszka