Leszek - ocena (2) Firma stworzyła dla Nas przepiękny projekt kuchni na wymiar. Ich... Leszek Barbara - ocena (1) Opracowanie techniczne projektu kuchni P.Natalii i staranność montażu na 5+... Barbara Błażej - ocena (1) Polecam, p. Natalia profesjonalnie i z życzliwością podchodzi do klienta,... Błażej
Joanna - ocena (1) Indywidualne podejście, dbałość o szczegóły, profesjonalizm i terminowość Joanna Agnieszka - ocena (1) Wszystko cudownie! Polecam Agnieszka Monika - ocena (1) Świetna i profesjonalna obsługa. Polecam :) Monika Miłosz - ocena (1) Fachowe wykonanie Polecam Miłosz M.Sadowski - ocena (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych prac ! M.Sadowski Wiktor - ocena (1) Od projektu po montaż wszystko na najwyższym poziomie i z największa... Wiktor Aleksandra - ocena (1) Świetna obsługa, super kontakt z klientem, profesjonalne podejście do pracy... Aleksandra Weronika - ocena (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie! Polecam Weronika Zuzia - ocena (1) Kuchnia idealnie dopasowana do wnętrza i życzeń właściciela:) wykorzystany... Zuzia Gonia - ocena (1) Z całego serca polecam usługi P3. Profesjonalizm, pełne zaangażowanie i... Gonia Małgosia - ocena (1) Jestem zachwycona moją nową kuchnią, którą mam dzięki wspaniałym fachowcom z... Małgosia Marta P. - ocena (1) Pan Slawek wykonywał dla nas łącznie 2 realizacje - jedną mniejszą zabudowa... Marta P. Ewa - ocena (1) Firmie AS Projekt, zleciłam wykonanie i montaż kuchni. Jestem bardzo... Ewa Piotr - ocena (1) Zetrlnie terminowo godny polecenia fachowiec!!! Piotr Bartek Rudziński - ocena (1) Super firma!!! Projekty z pomysłem, dobre materiały, szybko i rzetelnie.... Bartek Rudziński Anna - ocena (1) Bardzo gorąco polecam Usługi firmy Meblew. Pan Krzysztof to prawdziwy... Anna Dawid - ocena (1) Pan Sławek wykonuje najbardziej solidne meble jakie widziałem. Kuchnia ma już... Dawid