Bartosz Nowak - ocena (1) Polecam wykonawcę jako rzetelnego i solidnego, mimo drobnych problemów przy... Bartosz Nowak Sylwia - ocena (1) Meble wykonane bardzo dokładnie, precyzyjnie, z uwzględnieniem moich potrzeb,... Sylwia Szymon - ocena (2) Pan Szymon Profesjonalnie wykonał i dopasował do moich potrzeb meble, które... Szymon
Mariola - ocena (1) Usługa profesjonalna, zabudowa wyszła przepięknie. Polecam. Mariola Filip - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony. Poziom usługi, najwyższa klasa! Filip Karolina - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam. Świetny kontakt oraz fachowe doradztwo. Czas... Karolina Katarzyna M-SZ - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować ze Studio Nowa przy projekcie szafy z... Katarzyna M-SZ BTS - ocena (1) Obsługa pierwszorzędna. Zabudowa na wymiar - mimo krzywizn na ścianach i... BTS Helena - ocena (1) Nie polecam, od stycznia 2024 r do teraz walczę z reklamacją, niestety nic... Helena Zuzanna - ocena (1) Nie polecam ! Firma po podpisaniu umowy przstaje się odzywać z Szefem Panem... Zuzanna Maciej Osmanowski - ocena (1) Pan Bartek jest profesjonalistą polecam serdecznie! Maciej Osmanowski Robert - ocena (1) W ostatnim czasie zamówiliśmy kuchnie, garderobę i parę szaf. Jesteśmy mega... Robert Anna Sadowska - ocena (1) KAMA wykonała dla nas zabudowę kuchni, szaf w przedpokoju i szafy w sypialni.... Anna Sadowska Zbigniew - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi stolarskiej. Bardzo dziękuję i... Zbigniew Kacper - ocena (1) Fantastyczny kontakt , świetnie mi się dobierało wszystkie elementy kuchni... Kacper Ania - ocena (1) Firma As Projekt jest firmą napewno godną polecenia . Pan Sławek to człowiek... Ania Jagoda - ocena (1) Firma FamaDesign w 2023 roku wykonała kompleksową zabudowę mieszkania... Jagoda Pablo - ocena (1) Tanio, szybko i bardzo fachowo! Meble wykonane z dużą starannością i... Pablo Aga - ocena (1) Świetni fachowcy. Bardzo duży wybór nowiczesnych kuchni. Obsługa jak na jak... Aga Karol - ocena (1) Polecam NP Studio. Świetny kontakt z Panią Natalią, dobry stolarz i piękna... Karol