Urszula S. - ocena
Jestem szczęśliwą posiadaczką mebli kuchennych, których montaż zakończył się u mnie tydzień temu. Droga do finału była jednak bardzo wyboista z uwagi na wielokrotną zmianę projektu. Chcę jednak wyraźnie podkreślić, że taka sytuacja wynikała wyłącznie z mojego niezdecydowania co do koncepcji aranżacji kuchni. Pan Paweł, który był opiekunem projektu wykazał się ogromną cierpliwością i empatią w stosunku do mojej osoby i wielokrotnych zmian wprowadzanych do projektu mebli kuchennych. Zawsze był z Nim w tej sprawie bardzo dobry kontakt osobisty, telefoniczny i mailowy. Sam montaż odbył się w zaplanowanym terminie i wykonany został perfekcyjnie przez stolarza Pana Piotra. Odbierając meble nie znalazłam żadnego uchybienia w ich wykonaniu. Wprawdzie zdarzyły się drobne uszkodzenia w dostarczonych frontach ale na bieżąco zostały wychwycone przez Panów Piotra i Pawła a wadliwe elementy niezwłocznie wymienione. Na moją prośbę bez żadnych oporów wykonano dodatkową, niezaplanowaną wcześniej pracę w szafce pod zlewozmywakiem, w celu podniesienia estetyki w jej wnętrzu (częściowe przykrycie rur). Jestem ogromnie wdzięczna za spokój, który mam posiadając już tę kuchnię. Jestem bardzo wyczulon