Katarzyna Bąk - ocena
Gorąco polecam współpracę z Panią Paulą! Jak większość ma jakieś wyobrażenie o swojej kuchni miałam i ja. Pani Paula z bardzo dużym wyczuciem estetyki doradziła aby wszystko z sobą pasowało. Funkcjonalność kuchni tez jest rewelacyjna! Wszystko bardzo dobrze wymierzone, łącznie z przesunięciem hydrauliki i prądu. Ponadto pomaga na każdym etapie remontu. Gdyby nie ona, ktoś mógłby nie przeżyć remontu w moim mieszkaniu. Co do mebli, wykonane są bardzo starannie i pasują idealnie. Montaż trwał 3 dni. Nie było również problemu, aby przesunąć termin montażu z mojej winy (problemy z elektrykiem wizjonerem, który nie umiał prądu podłączyć w suficie). Duża cierpliwość do klienta, zwłaszcza takiego nie zdecydowanego jak ja. Blat wybierałam strasznie długo. Jedyny minus taki na 0,1 to Pan montujący kuchnię. Na pewno będę jeszcze współpracowała z Aredo, ale bez Pana Arkadiusza. Ten remont był wykańczający, a niestabilnie emocjonalny, nie przygotowany do pracy, montażysta kuchni nie jest nikomu do niczego potrzebny, zwłaszcza, że poszłam mu na rękę i nie stałam mu nad głową oraz dostał kawusię. Polecam, realizujcie się z Panem Marcinem i Michałem, a Pani Paula pomoże Wam ze wszystkim ;).